AK auto | Skunk Auto | NL auto | Bubba Kush | Northern Light Blue | La Diva auto | Super Skunk auto | Amnesia auto | Dutch Passion
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
To co się ostało i warto zostawić. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Ja wymieszałem calmag z glebą i chyba za dużo jej było 🤣. Kolejny automat który czeka w kolejce będzie ładowany do doniczki 19 l w dolnej połowie all mix a pozostała część Light Mix i tabletki wcisne w glebę dopiero po 5 tyg około. Po tym grow powrót do sezonów i koniec niespodzianek. -
Przez Rura Dymi · Opublikowano
Bardzo do dupy. O dziwo że one w takiej ziemi rosną w taki sposób, powinny być gorszej kondycji. Sprawdź sobie jeszcze pH wody którą podlewasz, bo ona może podnosić pH a z tego co ja sprawdzałem i znajomi to mamy lipną wodę zwykle pH 8. -
Przez stix33 · Opublikowano
Sprawdziłem teraz pH, mam takie magiczne urządzenie z brico i powiem wam tak że trochę jestem zniesmaczony bo pH w tych donicach mam od 7 do nawet 10 w 2 donicach także chyba do dupy. Nie widzę jakiś zmian, normalnie rosną kolor fajny nic nie widzę żeby im to przeszkadzało ale chętnie wysłucham experta co mam zrobić czy co kowiek robić. Pewnie te źle pH przełoży się na kwitnienie i w tedy będzie problem -
Przez stix33 · Opublikowano
Siemanko 26.07 Z krzakami wszystko w porzadku nawet nie mam co tu więcej pisać. 😉 Maja od 53cm do 65, łodygi boczne tez spoko rosną. Jak dla mnie to nie ma czego się przyczepić jak narazie xd Pogoda dopisuje a przyszły tydzień jeszcze cieplejszy i słoneczny. Lecą fotki
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts