AK auto | Skunk Auto | NL auto | Bubba Kush | Northern Light Blue | La Diva auto | Super Skunk auto | Amnesia auto | Dutch Passion
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I kurwa ten Skywalker mnie prześladuje 😅🤣🤣🤣 -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
@Macky Witam Cię Mógłbym prosić o jakąś radę i też chciałbym żebyś usunąć z tytułu fotorelacji odmianę Blue Cookies i Show Russian, bo sam chyba nie mam takiej możliwości edycji tytułu. Niestety te odmiany nie dały radę, a też bezsensu żeby wprowadzać odwiedzających w błąd. Z góry dziękuję:)) -
Ej bez kitu 😅 leżysz mi krzaka 😉🤣🤣🤣 i na miękko następne doświadczenie z uprawą i myślę że i tak w końcu kiedyś by to nastąpiło 😉👍i już jest tak👍 szybka decyzja i bez pierdolenia sprawa ogarnięta w jakieś 40min. I dobrze że zabralem się za lekką defoliacje bo tak bym nie zobaczył problemu i wtedy by była lipa 😅 -
I szybciutko podjęte zostały działania i Sherbet Queen2 jest już w śmietniku. Na tak wczesnym etapie trzeba szybko reagować bo jeżeli teraz choć by jeden woreczek pękł to zamiast grubych topów to miał bym od zajebana pestek a komu to potrzebne teraz? I zamiast sherbet wstawiłem tam Skywalkera z balkonu i zobaczymy czy ten nie z hermi. Dlatego że on też już kwitnie i niedos że przesadziłem go to jeszcze wsadziłem pod siatkę 😅. I teraz dostanie trochę odstresowywaczy takich jak root booster, humic, fulvic i Seaweed no i zobaczymy co z tego będzie🤔 teraz przede wszystkim obserwacja czy nie wyskakują jajca u reszty i przede wszystkim nowej panny i liczę się z tym że i tak dostanie jajec😅ale się zobaczy i co by nie było jednak Skywalkery to twarde sztuki😉 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Elo. Musiałem jakoś nazwać roślinki, aby chat reagował na konkretną roślinkę. Wpisuje frazę i mam co trzeba. Jutro podleje drugą, jeszcze , 2 podlania z nawozami i płukanka. Jutro zrobię też aktualne fotki z mikroskopu. 👑 Panienka z Małego Okienka – update z 5.09 Etap: późna faza kwitnienia, rozpoczęty flush (płukanie) Podlewanie: ok. 1.5 L wody (pH 6.1), z czego ok. 500 ml wypłynęło jako runoff Ziemia: Green Home Cannabiserde Poziom EC w glebie (pomiar): ~700 µS/cm pH gleby (pomiar): 6.5 Wilgotność gleby: 38% 🔧 Dodatkowo: Delikatnie spulchniono wierzchnią warstwę ziemi Po zabiegu podsypano świeżą warstwę suchej ziemi Planowane dalsze przesuszenie i opryski wodne (mgiełka) zamiast podlewania Zauważono pojedyncze muszki ziemiórkowe – wdrożone środki zaradcze 📸 Zdjęcie po flushu i odświ eżeniu gleby poniżej
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts