Za parę dni ważenie jak temat wyschnie i fotorelacja zamknięta 😉 do tej pory z pięciu krzaków wyszło 198g z tym że dwa krzaki były zblokowane i z nich razem wyszło około 40g😅 mógł bym z nimi powalczyć ale już czasu było mało dlatego że już czekała kolejna uprawa.😉 Z tej myślę że wyjdzie około 60-70g i końcowy wynik będzie około 250g z sześciu krzaków 😅 może i niewiele ale doświadczenie jakie zebrałem przy tej uprawie myślę że pozwoli na o wiele lepsze wyniki w przyszłości. W tej uprawie popełniłem sporo błędów które są dość częstym przypadkiem dla nowicjuszy. Trochę problemów z nawozami i temperaturą na flo, ponieważ czasami dochodziła do 32°. No i suszenie też odbywało się dość partyzancko😅 wnioski dokupić klimę i osuszacz i będzie 🎸 👍😁 nabijać rośliny nawozami i nie bać się że mogę przenawozić bo od czego jest flush😁👍
Witam all. Dzisiaj rano po tym co zobaczyłem pod lupą czyli 90% mlecznych trichomów i 10% bursztynu, podjąłem decyzję że jak wstane o siedemnastej to czeka ją niespodzianka i killim ją jak by powiedział siara 😉
Recommended Posts