Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

na dniach rozpocznie się kwitnienie, 

rozumiem ze powinny pojawic sie preflowery tak jak obecnie na automazarze ?

uzupełniłem dni w upie

aha i mam pytanie odnosnie nawozow... jak na razie nie dalem ani kropli i poniekad chcialbym sie tego trzymac czy jedyne ryzyko to mniejszy crop? czy faktycznie moze zaszkodzic roslinie brak dopalaczy?

Opublikowano

Przydał by się na kwitnienie, bo bez niego będzie ładna i zdrowa roślina ale więcej niż ~~10g z rośliny ciężko będzie wyciągnąć, tym bardziej że podłoże masz słabe, gdybyś dał jakiś np. biobizz allmix + btguano to był by fajny wynik bez nawożenia :) Na następny grow zaopatrz się w biotabs i będziesz zadowolony, teraz potrzebujesz jakąś małą ilość nawozu na kwitnienie, typu: BIOBIZZ BIO-BLOOM 500ML ORGANICZNY NAWÓZ NA KWITNIENIE lub z mineralnych ADVANCED NUTRIENTS BLOOM 100ML FORMUŁA pH PERFEKT

Opublikowano

jesli kupie blooma bede musial robic flusha aye?

widzialem ten towar w growshopie na miescie wiec moze go kupie co do flusha odezwe sie pozniej jak to zrobic by nie spieprzyc...

jesli beda oba to ktory wziasc?

z gory dzieki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzien 37/6 Flo

Jednemu panu musiałem podziękować (przy wyrywaniu zauważyłem ze ukorzenienie było bardzo zdrowe i mocne przez co względnie ciężko się ja wyrywało)

Rośliny karmie w tej chwili Biobloomem oraz Topmaxem od biobizza.

Automazarowi puchną preflowery a reszta panien tez zaczyna kwitnąc. Jestem chyba na dobrej drodze.

A tu fotki:

AutoMazar

DSCF7039

I reszta zdjęć:

DSCF7045

DSCF7044

DSCF7043

DSCF7042

DSCF7041

DSCF7040

DSCF7038

także jedziemy dalej....

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+