intoksynator Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Minęło już sporo czasu więc pora na UP W międzyczasie skończyło mi się palenie i złapał mnie łakomczuch przez co zerwałem 3 małe topy wcześniej 9 Czerwca swój żywot zakończył AK47 #2 mając wtedy 72 dni Zdjęcie przed i po wstępnym trymowaniuGłówny top Nie wyszło dużo bo mokry materiał ważył dokładnie 98g, po suszeniu wstawie zdjęcie z wynikiem choć jeszcze może mi trochę tego zniknąć.Z liści zrobiłem najpierw masło a następnie gorącą czekoladę z przepisów Ambasadorki - dzięki za to masła wyszło troche ponad 40g i tyle właśnie dałem do gorącej czekolady, powiem szczerze że nigdy się tak nie utłukłem jak po tymCała niedziela z życia wyjęta, razem z dziewczyną wypiliśmy po kubeczku koło godziny 12 a dopiero po 22 nas puściło ostatecznie, masakra jakaś Na dniach również pozostałe dwie panienki trafią pod kosę bo zaczynają się pojawiać bursztyny 2
Macky Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Elegancko i malinowo hehe jedzeniem można się dużo dużo bardziej "sponiewierać"
Recommended Posts