Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Dzięki wszystkim za komentarze i rady, popełniłem sporo błędów nowicjusza ale jakoś to rośnie  :D
Koniecznie muszę kupić jakiś nawilżacz bo wilgotność w boxie to zaledwie 34%
Panienki mają dziś 23 i 24 Dni a prezentują się tak:

gallery_39215_1066_1200092.jpg

Opublikowano

daj jej szame :D

2h po zrobieniu zdjęcia dałem  :D

Jaką wodą podlewasz ?

kranówką odstaną 24h, powinienem zmienić na inną ?

myślę nad jakimiś treningami ale troszkę boję się LST, na pewno zamontuje ScrOG'a ale nigdzie siatki nie mogłem dostać więc będę kombinował ze sznurkiem  :Facepalm:

Opublikowano

Następny grow poleć na nawozach biotabs to nie będziesz się przejmował wodą ani pH, a puki co to zaopatrz się w taki miernik pH bo może masz twardą wodę

GHE TESTY DO POMIARU pH ROZTWORU / TESTER pH

Opublikowano
W dniu 23.04.2015 o 12:52, Anonymous napisał(a):

Następny grow poleć na nawozach biotabs to nie będziesz się przejmował wodą ani pH, a puki co to zaopatrz się w taki miernik pH bo może masz twardą wodę

GHE TESTY DO POMIARU pH ROZTWORU / TESTER pH

Dzięki za info następnym razem na pewno spróbuje biotabs'ów, testery pH postaram się kupić na dniach.

W dniu 24.04.2015 o 14:54, itaka napisał(a):

albo idź do zoologicznego tam też mają testy do pomiaru ph

Spoko zobacze pewnie będzie nawet taniej niż z netu.

W dniu 24.04.2015 o 14:54, SmakMaroca999 napisał(a):

Zrezygnuj z Biobizz kolejny gl na nim i kolejne chore rosliny :Facepalm:

Ty tak serio ?

Nawozy wydają się być jak najbardziej w porządku, wina leży po stronie nowicjusza growera czyli mojej  B)

Tak jak mówiłem sporo błędów popełniłem a wystarczyło poczytać forum, ale wiadomo że człowiek uczy się na błędach także następny growlog będzie pewnie bardziej udany.

Opublikowano

Zrezygnuj z Biobizz kolejny gl na nim i kolejne chore rosliny :Facepalm:

Podejrzewam ze trzeba byc w miare zorientowanym jak mocno nawozona ma sie ziemie zanim zacznie sie dawkowac Biobizz. Wydaje mi sie ze najlepiej te nawozy wspolpracuja z ziemia od Biobizz. Mi rosliny nie choruja, a jade na Biobizzie wlasnie i polecam ten zestaw bo jest tani i mysle ze to dobra alternatywa dla poczatkujacych.
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+