Mr.Szatan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A więc: Która odmianę: Mazar z dutch passion Ilość : 6 typ: indoor - pełnosezonowe Wymiary box'a: 90x90x180 Lampa: Obecnie 250hps w zależności jak pójdzie z finansami planuje zakup. a jak będzie lepiej to wersje gx300 Nawozy: Biotabs Rodzaj podłoża: gleba Biobizz Light-Mix Pozdrawiam
Plantator Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzieki Vito, W weekend dam fotki Pozdrowienia.
dzejson p Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam, Vito przyjacielu a dla mnie zrobisz jakiś wyjątek? wiem, że nie zasługuję na rangę Growera ponieważ prawie niema mnie na forum. Ale obiecuje ,dobrze wykorzystać sionka od DP jeżeli pozwolicie, dodam niebawem fotkę na spocie z nickiem i dopiskiem
Toksyna Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Odmiany - AutoXtreme 7 szt.AutoMazar 7 szt.AutoUltimate 7 sztThinkDifferent 7 sztTyp - automatyczneSpot z ziemią spod pokrzyw z dolomitem. Nawozy Hesi.Zdjęcie z kartka jest z dzis tylko miesiace mi sie pomylily
itaka Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Czść,Vito Znajdą się jakieś pestki dla mnie?,wiem że nie spełnia kryteriów ale mogę wrzucić fotę z kartką na spocie.Bardzo i zależy na pestkach,out idzie wielkimi krokami a u mnie bieda aż piszczy
Macky Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wyjątki dla użytkowników bez rangi: - zdjęcia z swojej uprawy w galerii - gdy będzie zbyt mała ilość chętnych spełniających wymagania Także zapraszam wszystkich do startowania
czr1983 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czesc Vito.,chce bys przegladnol moja galerie na ktorej regularnie prowadzilem sobie relacje indoor z3boxow i wczoraj byla kosa i wszystkie foty sa w galerii a nie zakladalem jeszcze watku..i chce zapytac czy zakfalifikowal bys mnie do konkursu bo mam3duze spoty na outdoor i chcial bym sie zalapac..i jeszcze pytanko czy mozna troche nasion af i pelnosezonowych czy albo jedno albo drugie.? w regulaminie pisze jedno albo drugie i rozumie ze ten warunek jest nie do zmiany.? jeszcze takie cus..wiekszosc ludzi zglasza sie po af ale wygraja2-3osoby-jest mozliwosc ze jak nie zalapie sie na af to zalapie sie na pelnosezonowe?tak czy siak robie outdoor i bede sadzil bardzo duzo plantow iprzeprowadze zetelna relacje bo nasionaDP zla slawa owiane i pokaze jak to z Nimi jest.. wypisal bym odmiany af i sezonowe ktore mnie interesuja i jak na jedno bedzie sporo chetnych to mial bym szanse na drugie.?
Macky Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 czr1983 edytuj zamiast pisać jedno pod drugim, masz uprawy w galerii więc się kwalifikujesz. W moim pierwszym poście jest Cytat Obdarzymy: 2/3 growerów dowolną ilością nasion automatycznych. 2/3 growerów dowolną ilością nasion indoor. 2/3 growerów dowolną ilością nasion outdoor. Zajrzyj tam, w działach indoor są nasiona normalne i auto, jedynie w dziale automatyczne są same automaty.
Recommended Posts