Furion Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no wiec tak ... karteczka : Typ nasion : outdoor Auto Mazar x8 Frisian Dew x4 wymiary spota : 16m2 nawozy : przerobiony obornik kurzeczy ziemia: 50%z kretowiska z ląk/50% ziemia do wysiewu + dolomit
Mr.Szatan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Vito czy i ja mogę się połasić? jako że kończy się mi indoor niedługo a i z Outem będe startował?
Macky Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenia przyjmujemy do końca miesiąca więc chyba na spokojnie zgodnie z regulaminem weźmiesz udział
Himalaya Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zaczynam żałować, że 2 poprzednich outów nie dałem na forum fotorelacji. Może znajdą się dla starego bywalca forum jakieś dwie czy trzy pesteczki. W tym roku robię troszkę porządniejszego outa i chciałem przeprowadzić fotorelacje (koło 20 af i 5 pełno-sezonowych) i 2-3 af więcej nie zrobi różnicy zbytniej. Więc jeśli jakaś szansa jest to bardzo chętnie bym w konkursie wystartował.
greenmouse Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Vito a jeszcze takie pytanie- w razie gdyby się udało załapać do konkursu:z racji urlopów etc można zaznaczyć, że prosisz o przysłanie nasion we wskazanym terminie w celu wywiązania się z założeń tematu? Bo w razie co: z automatami się wyrobię do urlopu, ale uśmiecha się do mnie medyczna. No a z tym szanse przed wyjazdem zerowe.
Mr.Szatan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Vito a moge trzasnąć już fotkę - z buszem w środku? box w końcu będzie ten sam
Toksyna Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Musi to być fotorelacja indoor czy outdoor tez wchodzi w grę?
Ambasadorka Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tak outdoor również Masz do wyboru
Recommended Posts