huehue002 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Box już prawię gotowy obecnie schnie po malowaniu Drzwiczki będą jak wszystko wyschnie wkręcę zawiasy dodam wentylatorki i będzie cacy ! Te trzy otwory na górze to miejsca na wentylatorki do tego jeszcze trzeba przykręcić na jakiś haczykach lampkę Drobny update! fotki:
bart85 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Elegancko, ale dal bym jeszcze po jednym wlocie na bocznych sciankach jaka masz wysokosc tego boxa? Bo szer i dlug masz 40x40cm? Jak tak to na nastepny raz daj 2-3 doniczki po 5-7 litrów. Jakieś filtry na wyciągach planujesz? Ktory to dzien? A roslinka wyglada zdrowo i jeszcze pewnie spuchnie dzieki HPSowi Te male topki na samym dole usun
huehue002 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 40x40x90 (też myślałem nad dwiema ) Po co filtr? na zabicie zapachu? jeśli tak czy to oznacza że będę potrzebował trzech bo trzy wyloty? A może zamiast ponownego cięcia drewna dam wiatraczek na jeden z wlotów? Jest to dzień:51 Dlaczego usuwać małe topki ? I Mam pytanko odnośnie nasionka zastanawiam się nad jakimś ciekawym nasionkiem na nowy growlog znalazłem taki który przy opisie ma "zaptaszkowane" okienko "Medyczna marihuana" czym się różni to od zwykłej ? Odmiana "SUPERSONIC CRISTAL STORM AUTO"
bart85 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Nisko troche wiec na nastepny raz daj donice 5l - upchniesz 2-3 Filtr na zapach oczywiscie. Filtry pro sa drogie ale skuteczne. Samorobki jak dobrze pomyslisz tez moga w znacznym stopniu pomoc ale na pewno nie w takim jak kupny filtr. Ja bym jednak wycial minimum 2 dziury na dole i zaslonilbym wloty jakas drobna siatk. Jak usuniesz te male topki to wiecej mocy pojdzie w gorne partie rosliny a z nich i tak bedzie popcorn
huehue002 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Powiem tak obecnie zostawię jak jest. Jak będzie za wilgotno za gorąco dodam wiatraczki na dole i do tego jakiś mieszający nawet nie wiesz jak ciężko piłką ręczną(nie mam szlifierki kątowej) zrobić otwór w środku kawałka drewna Zapach przy jednej jest w normie(mi nie przeszkadza, przy 2 zobaczymy) Po co siatka? jaki cel tego? No i jak uciąć aby nie uszkodzić?!
bart85 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Siatka po to zeby jakies np. muchy nie wlatywaly i wieksze brudy typu kurz, wlosy np. psa jak takiego posiadasz itp Ja tez nie mam szlifiery, ale na szczęscie mam mozliwosc pozyczyc Utnij przy samej lodydze mozesz oderwac w ostatecznosci
huehue002 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 o 23 zapadła noc więc jutro to zrobię Nie mam psa, kota a rybka sierści nie posiada ale pomyślę jak wpadnę na nie kiedyś w sklepie Ile myślisz wyciągnę z tego drzewka gram? @Edit a o medycznej coś Ci wiadomo?
bart85 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 10 moze 15 ale to bardzo optymistyczne zalozenie Co do siatki to kup za 5zl moskitiere z przylepcem np. w Obim - polecam
huehue002 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Mówisz mi 10 na początku marzyłem o piątce !
bart85 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 moze być tez 5 ciężko wyczuć jak to jeszcze napuchnie
Recommended Posts