Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dzięki za odp. Wczoraj wrzuciłem do Jiffy ww auto od piramids seeds. Jedna z tych co wyszly stoi, kiedy identyczne geny obok, w tym samym wieku i o identycznych warunkach ma już dwa piętra. Wczoraj dorzuciłem jeszcze tego hpsa. Walczę z temp. Jest 30 +-3 w dzień. Wilgotność do 40 procent przy roślinach. Wyżej ok 50. Włączony wyciąg na 70% mieszający i nawilżacz.

Pzdr.

Opublikowano

30 to jeszcze nie tragedia, ważne byś nie poparzył roślin, ale 33 to już ciut za dużo. Ja się ostatnio przejechałem na nasionach GHS, niestety większość firm teraz robi na ilość a nie jakość.

Opublikowano

Te 00 seeds to padaka. Zostało mi jeszcze jedna sztuka na out i zobaczymy co z tym będzie. Ww od pyramids wyglądało dużo lepiej, po 12h w wodzie wyglądała jakby miała zaraz pękać.

Z temperatura walczę. Nie chce też podnosić lampy za wysoko, bo to by rozwiązało sprawę na pewno. W tej chwili mam skośnie ledy po bokach i hps na srodku. To hps daje temp. Może mogę go podnieść bo ledy dają sporo niebieskiego światła i rośliny teoretycznie będą kręte i gęste...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbliża się kosa I 65ty dzmień życia. Roślina która wyszła bezproblemowo będzie cięta po 70 dniach. W tej chwili już w trakcie zaawansowanej jesieni. Wiatraki w większości żółte, pojedyncze trichomy bursztynowe. Topy twarde. Druga roślina, która stała na początku ładnie poszła w pewnym momencie, wygląda jak po ostrym treningu. Wypuściła dwa główne szczyty i kilka mniejszych. Szacunkowy plon mysle ze bedzie podobny z obu. Spóźniona jest jakieś dwa tygodnie co do tej pierwszej, myślę że scinka razem z ww. Ww trochę mnie rozczarował. Zaczął kwitnąc bardzo szybko, chyba przy pierwszym piętrze. Wyrósł z niego główny top gdzieś 30 cm cały ukwiecony i mega zbity, i dwa małe topki po bokach.

Zapach słaby w sumie. Teraz bubblegum trochę pachnie ale nic strasznego. No i ten sławny aromat gumy owocowej czy truskawek jest bardziej zbliżony do zatęchłej szmaty. Serio. Ww pachnie słabo ale aromat jest piękny.

Biotabsy sprawdziły się super. Podlewalem sama wodą i chyba raz na dwa tygodnie z nawozem. Na koniec dwa podlania z miodem.

Dzieki za pomoc, pozdro.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+