Dresik_ Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 WITAM! Jako poczatkujacy prosilbym o troche luzu dla swiezaka hehe a jednoczesnie pomocy ze strony doswiadczonych ! A wiec jak wspomnialem w temacie moje nasionka to : Pineapple Chunk - SEEDBANK BARNEY´S FARM Confidencial Medicine - SEEDBANK THE KUSH BROTHERS 2 x Red Diesel - SEEDBANK BARNEY´S FARM Nasionko Pineapple Chunk trafilo do szklanki wody 26 Lutego po 12 godzinach, waciki i cieple ciemne miejsce. 1 Marca przelozylem nasiono do medium i porzadnie polalem a w dzisiejszym dniu to wyglada wlasnie tak. Nasionko Confidencial Medicine przed chwila trafilo do medium. Jak widac na zdjeciu korzonek juz osiagnol dlugosc na wsadzenie do medium. Dzien! Temperatura 25-27 Wilgotnosc 80% Noc! Temperatura 18-20 Wilgotnosc 50% . GROWBOX: Namiot - 60x60x140 Secret Jardin (srebrny) Oswietlenie - Sylvania GroLux HPS 250w Reflektor - Shiny Liso Zasilacz - ETI HPS&MH 250w Podnoszenie/Opuszczanie Lampy - Easy Roller x2 Wentylacja - Wylot - Vents TT 125mm 220-280m3/h Filter weglowy - Odorsok 125x300 475m3 Wiatrak mieszajacy - Vents Linea 100mm 108m3/h Pomiar - Temperatury/Wilgotnosci Donice docelowe - 5 Litrowki NAWOZY: -ziemia BioBizz Light Mix -BioBizz Root Juice -BioBizz Bio Grow -BioBizz Bio Bloom -BioBizz Bio Heaven -BioBizz Top Max -BioBizz Alg A Mic POZDRO
Gość DonOmen Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Witaj! Ananasek w 5l donicy powinien i tak dac z 40g hehe a jeszcze w bio to bedzie palce lizac... powodzenia
Scooby-Doo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Będę lookał Zapowiada się ciekawie. Oby poszło lepiej niż ostatnio. Powodzonka
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Witaj! Ananasek w 5l donicy powinien i tak dac z 40g hehe a jeszcze w bio to bedzie palce lizac... powodzenia Moze dac a moze nie roznie to bywa
Gość DonOmen Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 zgadza sie ale zycze jak najlepiej! mi w 7,5l dal okolo 40-50g. ale bledow po drodze bylo wiele
Dresik_ Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 dziekuje za wszelkie informacje dotyczace mojego Pineapple Chunk ! jesli da mi okolo 50 gramow bede zadowolony niesamowicie bo jest to moja pierwsza uprawa a i jeszcze jedna sprawa ! kiedy mam przesadzic do donic docelowych ? sa to 5litrowki ale moge dac wieksze jezeli poprawi mi to uprawe pod jakims wzgledem czekam na odpowiedzi pozdro.
Macky Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 a i jeszcze jedna sprawa ! kiedy mam przesadzic do donic docelowych ? Jak zobaczysz że dnem wychodzą korzenie.
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 ja bym dal minimum 9l a najlepiej 11l posadzil w rogu i pozniej naginal i te 50g z rosliny moze byc.Piatki to za male na normalne odmiany raczej do auto sie nadaja.
Recommended Posts