Sasquatch Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Siema! Po zapaleniu bonia postanowiłem zrobić UPa. Palenie z TD#1 wspaniale pobudza kreatywność i inspiruje. Bardzo przyjemne jeranie. Coraz ciekawsze w smaku i zapachu. Musi trochę poleżeć w słoikach i będzie zajebiste! Mogę powiedzieć że zacząłem przygotowania do OUT'a. Pestki zamówione ( 3xHollandsHope fem. sezonówki oraz 3x Cindy99 autoflo) Doniczki są, ziemia jest (Niestety uniwersalna do kwiatów) pestki w drodze, miejscówka czeka, nawozy na weg jakby co też są a na flo się dokupi. Pierwsze dni wejdą pod HPS 150W do pozostałych roślinek a później na out. Teraz to co się dzieje u indorów. Nie będę się rozpisywał. Patrzcie i oceniajcie Kolejna część z serii Pseudo macro RoadRunner 2 Coraz bardziej purpurowy. Pięknie słodko pachnie. ThinkDifferent #2 No i Chees XXL > Powiedział bym że wali raczej benzyną niż serem Bardzo intensywny zapach. I na koniec jeszcze jedna fota lekko fioletowego topka RR
bart85 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Wszystko sie ladnie prezentuje jak dla mnie grubo jest
Sasquatch Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Dzięki ziomek! Nie mogę się doczekać aż zapale RoadRunnera. Cudownie pachnie i ma fajne zbite topki. Pierwszy raz będę miał okazję skosztować medycznej odmiany A w dodatku jest fioletowa! Jaram się w ch*** Pokaże wam moją wizję. Jak już wcześniej pisałem ThinkDifferent jest paleniem pobudzającym kreatywność Mistrz Painta Wejście smoka 3
Oleksy puff Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Bajecznie zrobiłeś tego ? smoka hihi pozdro
Sasquatch Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Siema!Dzisiaj jak wrócę z pracy sprawdzę triochomy RR bo trzeba miejsce w boxie zrobić na sadzonki na Out No i może zapodam jakieś fotki.
Recommended Posts