Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Niewiem co Cie tak boli. Nikogo nie wprowadzam w blad poniewaz Zdjecie nr 1 jest zrobione przy stanie faktycznym na jakim znajduje sie lampa podczas swiecenia. Pod sama lampa znajduja sie dwa wiatraki jeden komputerowy a drugi na klipsie po lewej str. boxa. Nie mam zadnego interesu zeby robic kogos w balona. Rosliny z pod samej zarowki gdy sa za blisko wedruja w miejsce dalej od niej.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Smaku ostro i dosadnie ale według mnie poprawna djagnoza Kolesio jak byś miał tak włączoną lampe to

w ciagu kilku godzin byś mial wiury.Jak ktoś robił chodzby jeden sort to nie może dojść do innych

wniosków.Moje skromne zdanie.

Opublikowano

Wierzcie sobie lub nie. Sam lepiej wiem jak jest. GL prowadzę głównie dla siebie i pożytecznych porad żebym wiedział na przyszłość co i jak robiłem a siebie oszukiwał nie będę. Bez obrazy nie wątpiąc w wasze doświadczenie macie błędne wnioski :)

Opublikowano

Kolesio nie obużaj sie ?tylko 150w na leżące na plantach musi je przypalić jak przypali ci ręke

którą ja dotkniesz spróbuj a zobaczysz, a po kilku h masz już prażonki i to nie kwestia wiary tylko

temperatury jaką wytważa HPS 150W.✔

Pozdrowienia z fartem, iw zdrowiu do mety?

Opublikowano

To jest HPS150W. Owszem wytwarza duzo ciepla dotykajac zarowki mozna sie poparzyc ale dotykajac odblysnika juz nie. ;) w tej chwili sa nie cale 10 cm pod zarowka.

Opublikowano

To jesli jest tak jak piszesz to jesli je nie pali to blad ze cale te rosliny przy samej zarowie zaslaniaja swiatlo z czego swiatlo slabo sie rozprasza i penetruje slabiej inne partie roslin a te sie wyciagaja.Dostales range growera za ukonczony jeden gl i popelniasz nadal bledy nie chce cie tu obrazic tylko podpowiedziec lub doradzic a ty stawiasz sie okoniem powiem tak rob to co robisz a zobaczysz na koniec jaki bedzie efekt.Zycze wielkich tlustych pal :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+