Scooby-Doo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 ? Wyrzucić ? Nie wyrzucaj dlatego że się wygina , no co Ty?
bart85 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 No chce żeby każda z nich jak najwięcej światełka dostała stąd pomysł, żeby tylko dwie zostaly ale skoro mówisz, żeby zostawić
Gość DonOmen Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 hej bart85. ja chyba zaczne 3mac sie zasady: IM wiecej dziewczyn, tym wieksza zabawa! tak jak w zyciu hehe... acha i po podsypaniu mozesz im maly wiaterek po nozkach zrobic, niech lodyga zlapie stabilnosc...
bart85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 zależy kto czego potrzebuje i na co może sobie pozwolić ale oczywiście jak masz taką opcję to życzę miłej zabawy
Gość DonOmen Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 hehe. racja, mi juz na starosc glupoty nie w glowie, ale dobrze ze zonka toleruje te kilka(nascie) calkiem golych, jeszcze mololetnich dziewczyn w szafie... . Pozdro... 1
greenmouse Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Nic nie wyrzucaj! Jak Ci się kwiatek wygina w stronę żarówki i Ci to przeszkadza- obróć doniczkę- zacznie się wtedy prostować
bart85 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 witam, 9 dzien zycia panienek. podlane w srode czyli w pierwszym tygodniu zycia odstana woda po 900ml na glowe. Przez pomylke w wodzie znalazla sie pelna dawka bio grow, a producent zleca zaczac dawkowanie dopiero od drugiego tygodnia. trudno, zobaczymy co bedzie - mam nadzieje, ze im nie zaszkodzi. kolejne podlanie w srode albo w zaleznosci od zapotrzebowania, podawac bio grow czy czysta wode? zdjecia robione przy wylaczonym ledzie, ale wlaczonych cfl 6500k. razem srodkowa, najwyzsza lewy rog, srednia prawy rog, najnizsza 1
Macky Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 podawac bio grow czy czysta wode? samą wodę, zdrowe
bart85 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Tak też myślałem potem lece już według tabelki producenta.
Recommended Posts