bart85 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Dzieki za mile slowo Drugi wlot po drugiej stronie nic nie da bo box z jednej strony jest docisniety do sciany szafy. Tak jak pisalem... najpierw zamiana wyciagu na lepszy i dolozenie mieszaka, a jak to nic nie da to zamontuje wentylator na jednym wlocie i bedzie wtlaczal powietrze, a druga dziura bedzie pasywna. Mozna ta mate ewentualnie zamienic jeszcze na jakas drobna siatke co by powietrze mialo mniejszy opor. Na koncu dopiero bede myslal o doprowadzeniu przewodu wentylacyjnego z poza szafy. 1
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Wszystko super.Tylko według mnie za mało światełka.Zastanów się nad dołożeniem czegoś. 1
bart85 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie da rady. Dwie CFLki i LED muszą dać radę. Scorp a tą rosjankę którą miałeś przed Kushem trzymałeś przecież pod tym LEDem 50W + 40W CFL i poszło pięknie więc może u mnie też najgorzej nie będzie 1
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie da rady. Dwie CFLki i LED muszą dać radę. Scorp a tą rosjankę którą miałeś przed Kushem trzymałeś przecież pod tym LEDem 50W + 40W CFL i poszło pięknie więc może u mnie też najgorzej nie będzie Wiesz , teoretycznie tak , ale ja tam miałem tylko jedną roślinę. Ty próbujesz teraz z 3ma. Nie twierdze , że się nie uda. Ale może być ciężko.Oczywiście jak nie możesz to zostaw jak jest , zobaczymy co będzie A jak u Ciebie z wilgotnością ? 1
bart85 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 45-55% wiec delikatnie trzeba bedzie podniesc zobaczymy co z tego bedzie Sa juz plany na nastepna modyfikacje tego boxa... przez lato uprawy nie bede robil wiec wtedy bede mogl dopiescic i wentylacje i oswietlenie 1
bart85 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Witajcie 2 dzień z życia panienek... Wydaje mi się, że się troche wyciągają...Uprzedzam, że updaty będe robił max raz w tygodniu 2
Macky Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Zdjęcia do galerii wrzucaj panie kolego Zawsze na starcie roślina się wyciąga, dlatego powinno się startować z sadzonek lub zostawiać miejsce na podsypanie podłoża. 1
bart85 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Sorki za fotki ale up bezposrednio z telefonu poszedl. A miejsca jeszcze troche mam do podsypania podłoża A kiedy powinienem podsypać? 1
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 W sumie to juz możesz. Mozesz podsypać pod same listki. 1
bart85 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 ok... tak zrobie dzisiaj zastanawiam się czy jednej nie wyrzucić dlatego, że strasznie się wyginają w stronę tej ledowej żarówy... 1
Recommended Posts