Jasne mordo na miekkiej łydce😉😁 po to jest forum i dobrze robisz że piszesz takie rzeczy bo żeby te wilgotne powietrze rozchodziło się równomiernie to też trzeba te wiatraki umieścić właśnie nie równomiernie 😅😉 Jeden wyżej drugi niżej i jeden bardziej skierowani na ścianki a drugi do środka,wtedy się uzupełniają 😉
No to ja tez ma bieżąco ustawiam osuszacz mam na gniazdko wifi trochę wiatrakami w lampach, wiatraki też dokupilem dodatkowo
Też jestem zadowolony super. Tylko ten osuszacz mnie kusi ale musi poczekać. Może od Mikolaja dostanę 😂
No i deumifikator sprawuje sie dobrze. Ale i tak trzeba ręcznie ustawiać by wszystko hulało tak jak trzeba. Moze ja za bardzo na to patrze ale potrafię 2 razy dziennie zmieniać wartości 😂🤣😅
Siemaneczko. Za zestaw dałem 1150 bez wiatrakow. Wiec musiałem dokupić 2 wiatraki za jakies 80 euro z zniżka. Sprzęt sprawuje sie zajebiscie. Pierwszy raz mam taki sprzet wiec jestem zadowolony. Też ciezko mi porównać ale wiem ze np gorszy jest namiot bo ma tylko d600 a w spiderfarmer czy ac infinity jest d2000. Chodzi o penetracje światła. Ale patrzyłem to taki zestaw od ac infinity koszt 1900 euro bez pochłaniacza wilgoci. A ze mam oddzielny pokój to darowałem sobie wywalenia hajsu.
Wyglądają pięknie.
Ile kosztował ten zestaw jeśli można zapytać?
Ja mam podobny tylko /2
I nie mam dehumidifier tylko zwykły z temu. Jak się sprawuje ?
Recommended Posts