Jakatora Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Zdrowo, ale jakie ładne kamienie Taaa xD Prosto z drogi zbierane
Jakatora Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Siemanko wszystkim Maly up Dwie najmniejsze dostaly wczoraj dawke bio grow tylko ze dalem im za duzo moze im sie cos przez to stac?
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 tak ustawiona stacja przeklamuje wilgotnosc powietrza powinna znajdowac sie gdzies w polowie miedzy roslina a lampa W tym przypadku odczyt jest przy gruncie .U mnie dwa czujniki ktore radiowo przekazuja do bazy sa przyczepione do rurki bocznej za pomoca zipow jeden w polowie wysokosci drugi na wysokosci szczytow i mam poglad na temp przy szczycie a w polowie wysokosci.
Jakatora Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 tak ustawiona stacja przeklamuje wilgotnosc powietrza powinna znajdowac sie gdzies w polowie miedzy roslina a lampa W tym przypadku odczyt jest przy gruncie .U mnie dwa czujniki ktore radiowo przekazuja do bazy sa przyczepione do rurki bocznej za pomoca zipow jeden w polowie wysokosci drugi na wysokosci szczytow i mam poglad na temp przy szczycie a w polowie wysokosci. Nie wiedzialem o tym Juz zmieniam Dzieki za info Zdrowe, ja bym powyjmował te kamienie. Dlaczego przeciez to ponoc polepsza uprawe
Gość Bio Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Zostaw kamienie rośliny nie będa czuły sie samotne
Jakatora Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Witam wszystkich panow i panie jezeli sa na forum Dzien: 23 Temperatura: 20-29 stopni Wilgotnosc: staram sie utrzymywac caly czas od 60-75% Swiatlo 19/24 Ph wody 6-6.5 Corki dostaly na ostatnim podlaniu dawke bio grow. A teraz jak tradycja nakazuje pytania 1. Na zdjeciu 3 , 4 i 5 jest córka na ktorej sa uschniete troche liscie i plamki, mam tak na paru corkach, czy to cos strasznego i od czego to moglo sie stac? 2. Kiedy przełączać na kwitnienie i zastosowac im 12/12 czy jakos inaczej 3. Dobrze rosna według was czy slabo ?
Macky Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Swiatlo 19/24 Co to za fotoperiod ? Ustaw normalnie 18/6, czyli 18 godzin świecenia i 6 godzin ciemni. 1. będą żyć 2. automatów się nie przełącza, można zmniejszyć im na 12/12 w poważnym kwitnieniu, ale nie znam się na auto więc niech ktoś inny poradzi. 3. jest dobrze
Scooby-Doo Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Lepiej ustaw czas jak mówi Anonymous. 18/6 dla auto to wręcz idealny czas słoneczka.
Recommended Posts