Castio Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam. Chciałbym skonstruować taniego GrowBoxa do uprawy Pineapple Chunk. Zależy mi na naprawdę tanim oświetleniu. To podstawa. Wentylator już posiadam. Szczerze myślałem nad czymś takim 😕 Cytuj
Gość masakrator Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Tanie oswietlenie to hps , karton to daruj sobie ,czy kawalek szafki z wystawki jest drogi ? Cytuj
Macky Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witaj Jak kolega wyżej, odpuść sobie jakiekolwiek kartony... to grozi pożarem. Tutaj masz jak zbudować: Budujemy Growbox - od czego zacząć ? Jak zbudować ? Jaka lampa ? Cytuj
Gość hi2per Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 zwykla szafa, biala farba + hps i jechane z koksem ja robile w szafie komandor Cytuj
Castio Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 Super panowie dzięki ! Jednakże wpadłem na własny pomysł Pochwalę się już przy fotorelacji. Cytuj
Recommended Posts