Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

stary, co jak co, ale box nie moze wygladac jak balon, bo to jest oznaka chu***ej wymiany powietrza...

Opublikowano

widac po lisciach ze walczysz z wilg. ratuj sie recznikami, miskami z woda, czym kolwiek co wpadnie ci do glowy skoro nie masz nawilrzacza, zamien tez went zeby wyciagal powietrze a nie wpychal i troche go zwolnij. bo masz warunki pokojowe a nie ogrodowe. 

Opublikowano

med_gallery_42329_990_1046393.jpg

Oto stan obecny:

26 dzień Veg.

med_gallery_42329_990_1065543.jpg

med_gallery_42329_990_1730136.jpg

med_gallery_42329_990_467364.jpg

med_gallery_42329_990_1102414.jpg

med_gallery_42329_990_2518233.jpg

med_gallery_42329_990_2131812.jpg

med_gallery_42329_990_2180828.jpg

Admin: połączyłem posty, podczas pisania postu w edytorze tekstu obok emotoikony masz "Moje media" tam wchodzisz w "Grafiki galerii" i klikasz na zdjęcia które chcesz dodać do postu.

Opublikowano

Zacznij od wyłączenia i zdemontowania wiatraka wtłaczającego powietrze, filtr powietrza musi być u góry podwieszony do sufitu boxa. Na dole masz otwory wlotowe z siateczką, uchylając je tamtędy dostaje się świeże powietrze pod ciśnieniem jakie wytwarza wentylator wyciągający z filtrem, siateczka chroni przed zanieczyszczeniami i szkodnikami. Wentylator mieszający przypnij/powieś, stołek wywal a rośliny daj pod sam środek lampy. Tyle na tą chwilę, opisz co tam zamówiłeś i masz z tej wentylacji.

Opublikowano

Na mocniejszy went muszę jeszcze poczekać ponieważ, jest długi termin dostawy... Nawilżacz ma być na dniach.Mam nadzieję,że dadzą jeszcze rady trochę na extreme.

Opublikowano

Na nawilżacz to już za późno trochę, rośliny są na tyle duże że same już wystarczająco powinny parować. Zrób to co napisałem w poprzednim poście, pamiętaj by kontrolować warunki po zmianach.

Opublikowano

Problem pojawia się gdy wymontuje wentylator wtłaczajacy powietrze. Próbowałem już wcześniej, ale w afekcie nie mogę opanować temperatury, Która wzrasta powyżej 32'C. Myślę, że jeżeli zmienię wentylator wyciągowy przy filtrze z tego jaki teraz mam na dwa razy mocniejszy polepszy sprawę i namiot nie będzie jak balon ?

Dziękuję Anonymous zastosuje sie do Twych rad:) Filter w górę krzesełko wylatuje z imprezy roślinki na środku parkietu;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+