-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Wywaliłem jedną zobaczę czy ta mała jak dostanie wiecej światła to odrzyje bardziej czy nie. Dam jej aż 3 dni jak nie to outuje też. Została jedna najbardziej zbudowana 😛 Nawet dobrze się ułożyła nieco też ją teraz podwiązałem i wywaliłęm kilka zblokowanaych topów niższych parti 😛 Już spowolniła wzrost, zobaczymy jak po podlaniu odżyje, czy dalej bedzie ciągła czy już wychodzi z stretch. Ogólnie to bardzo ładnie już zaczyna puchnąć 😛 Daje jej miesiac do zbioru 😛 Jutro fotki jestem już zmeczony utylizacją. Bo pofatygowałem się i wyskubałem topy 😛 Tak o żeby spradzić czy coś to kopie i ile wgl tego jest 😛 -
Przez kolober · Opublikowano
Ta kurwa znów zgłosiła mój film na YouTube i oto co mam ci do powiedzenia Łbie!!!!!!! VID_20251030_221603.mp4 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
No ja jeszcze jednego mam lemona haze w boksie ale jeszcze dam mu chwilę jutro wrzucę foty ,myślę sobota niedziela go ścinać. A najwięcej mi wyszło z Lemona haze 80 na stronie pisz a że z roślinka daje 50/80 go więc trzymam się w normie 😁 -
Tu możecie zobaczyć cały film co robię po wykiełkowaniu siewek 😁💪👍 -
A i za radą kolegi dodałem root booster do nawilżacza 😉 zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi jak już to tylko może pomóc 😁💪👍
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts