WSMgrow Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Witam Startujemy z fotoreacja z mojej uprawy za cel obralem 600g z 6 plantow? Rosliny to Amnesia oraz Moby dick od dinafemu? 1dzien to 02-02-2015 roslinki sie pojawily Prosze o komentarze i porady doswiadczonych growerow: Aktualnie 11dzien rosna zdrowo?2 krzaczki juz poszly do gleby LST wogole to z treningiem to bedzie mix lst,topingu i fimingu a jeden moby dick zostanie poprowadzony Main Lining na 8 topow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 ladnie to wyglada, tylko daj jakis dokladniejszy opis setupu swiatlo, nawozy, ziemia itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DonOmen Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 tak na oko to doniczki masz max 11l powierzchnie okolo 0,5m2 i lampe 250 max 400w. i chcesz osiagnac 600g? zasiadam i ogladam bo mnie zaciekawiles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Witaj Proszę zamieszczaj zdjęcia w galerii, jak dodać zdjęcia do galerii oraz w postach znajdziesz klikając w link Jak dodać zdjęcia do galerii trawka . Opisz również warunki panujące w boxsie jak, moc lamp itd Zdejmij ten keramzyt z wierzchu. z buchem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Witaj Przede wszystkim regulamin fotorelacji http://trawka.org/forum-352/announcement-22-regulamin-growlog/ Wynik realny jak posiadasz wiedzę przynajmniej teoretyczną, rękę do roślin i HPS 600W minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 wynik mozliwy Moby Dick produktywna bestia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WSMgrow Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 A wiec tak wiem ze przyb250w wynik niemozliwy ? narazie panny sa pod mh250w na 0.5 m2 w doniczkach bodajze 5.5l docelowo trafia do airpotsow 15l do boxa 1x1x2 pod hps lumatek 250-600W i tam dokoncza weg i beda kwitnac? troche szczegolow : Ziemia canna pro 70%+30% koks Canna wega Canna pk Canna teraflores Canna riho... (to na korzenie) Ashati sl Canna boost Ripen Magic plant evolution Tabletki CO2 Tym zamierzam je karmic ? W duzym growboksie narazie mam 6 automatow w ok 40 dniu i jak dojda te 6 plantow wskoczy w ich miejsce ?pozdo tutaj LST moich AFooraz calosc tzn docelowy box moich panien tu powedruja jak automaty dojda Yo ! Witaj Przede wszystkim regulamin fotorelacji http://trawka.org/forum-352/announcement-22-regulamin-growlog/ Wynik realny jak posiadasz wiedzę przynajmniej teoretyczną, rękę do roślin i HPS 600W minimum teoria czytana , praktyka 2 lata ale jedynie AF i dlatego prosze o pomoc przy roslinach fotoperiod:)PZDR Witaj Proszę zamieszczaj zdjęcia w galerii, jak dodać zdjęcia do galerii oraz w postach znajdziesz klikając w link Jak dodać zdjęcia do galerii trawka . Opisz również warunki panujące w boxsie jak, moc lamp itd Zdejmij ten keramzyt z wierzchu. z buchem ale ja nie dawalem keramzytu to ziemia Canna PRO tak na oko to doniczki masz max 11l powierzchnie okolo 0,5m2 i lampe 250 max 400w. i chcesz osiagnac 600g? zasiadam i ogladam bo mnie zaciekawiles. wyjasnilem sytuacje bedzie 600W a nawet 660W z lumateka ale dopiero na FLO:) PZDR SORRY za zamieszanie w tej fotorelacji od jutra UP tylko w temacie i nauczylem sie zdjecia wklejac Yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hi2per Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 ku**a, musiałem się przez cały temat przebijać by doczytać co ty tam masz. Edytuj pierwszy wpis i podaj tam co masz, czyli podłoże, oświetlenie itd... powiadasz że gram z watta chcesz wyciągnąć przy ML, LST, itd., i to przy dwóch rożnych odmianach na metrze kwadratowym? ciekawe, ciekawe...... będę uważnie śledził.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WSMgrow Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 ku**a, musiałem się przez cały temat przebijać by doczytać co ty tam masz. Edytuj pierwszy wpis i podaj tam co masz, czyli podłoże, oświetlenie itd... powiadasz że gram z watta chcesz wyciągnąć przy ML, LST, itd., i to przy dwóch rożnych odmianach na metrze kwadratowym? ciekawe, ciekawe...... będę uważnie śledził.... plan ambitny zdaje sobie sprawe ale skoro z 6 AF na 0,5m2 pod 250 HPS wyciagalem 250-280 g to mysle ze realne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hi2per Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 czym wyższy szczyt, tym trudniej się go zdobywa na prawdę życzę ci takiego wyniku,... znam to z autopsji jak trudno go uzyskać i mówimy tu o zajebistym -i tu mam na myśli żeby nie było przenawożone, bo wtedy topy ważą więcej- paleniu suchym jak wiór Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.