Plantator Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Elo Co to za pudła w doniczce , wyżuć je bo niepasują do zdjęcia.☺ Dadzą rade lekarz? im nie potrzebny, bedzie ok. Pozdro i z fartem. 1
bart85 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Jak dla mnie bajka Tłuściutko, a bedzie jeszcze lepiej za jakies 40min upek u mnie bedzie 1
gfarmer Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Swoją też raz przesuszyłem i to nie był jakiś wielki problem. Myślę że bardzo ważne jest pH wody i gleby, zawsze podlewałem wodą z pH max 6.0 i zero problemów aż do dziś 1
Scooby-Doo Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 No właśnie lightmixy szybko schną. Tym bardziej , że wiatraki pracujące wewnątrz szafki dodatkowo osuszają powietrze. Od dziś podlewanie co 3 dni i zobaczymy. Zawsze lepiej przesuszyć niż przelać. Więc jestem optymistą.....a dzięki Waszym komentom tym bardziej Dziękóweczka i do następnego upa. Planuję gdzieś na 55 dzień.
Macky Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Puki liście nie opadają to nie ma przesuszenia Zdrowe i ładne, do ilu dni je trzymasz ? 1
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 no to nadszedl ten moment ze teraz bady beda puchly nic nie cykaj dobrze jest! 1
Scooby-Doo Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 @Anonymous - planuję jeszcze z 3 tygodnie jak liście zżółkną to ...ciach @SmakMaroca999 - spoko nie cykam ....tylko niech poochną bo mnie szlag trafi
Harnaś Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Mógłbyś podesłać zdjęcia boxa tak aby było go całego widać? Bo też mam małego boxa i chciałbym zobaczyć jak to wszystko u ciebie wygląda
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 @Harnaś tak żeby było go widać w całości to nie bardzo bo nie chce żeby było widać zbyt wiele detali w koło boxa ale looz zrobię foty takie zebyś widział coś z szerszej perspektywy Wczoraj w 52 dniu usunąłem wszystkie dolne odrosty łacznie z popcornem. Miałem dosyś tych malutkich pseudo topków . Niech w ostatnich tygodniach energia idzie w główne budy i te boczne które nie są wielkości palca niemowlaka Up za 3 dni i wtedy upnę jakąś fotkę boxa. Reasumując ,fajnie by było jak by z obu koleżanek wyszło 30 suszu..jak widzicie nie jestem wybredny Bo nie liczy się ilość a jakość 1
Recommended Posts