Gość hi2per Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 fajna gęsta siateczka. trzymam kciuki! btw. jeżeli wszystkie pechy są od GHS, to zobaczysz że będą jednakowo perfumem jebały miałem 5 różnych odmian u siebie i mniej więcej tak samo smakowały pefumem pod komerchę ok, ale nie dla prawdziwych smakoszy. GHS never ever again!
Gość DonOmen Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 z siatka spisales sie na medal. teraz nie bedzie pszeszkadzac ze masz 120 h. i o to chodzilo! pozdro!
mrtomasz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 @hi2per - pierwsze moje nasionka, więc zobaczę, najwyżej nie kupię nic od GHS @DonOmen - zamierzam zapełnić całą siateczkę, początkowo miałem nie robić.. ale jak patrzyłem na boxa, to w sercu mnie ściskało, że tyle wolnego miejsca zostaje
mrtomasz Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Roslina nr 1: Dzień 32 Roślina nr 2: Dzień 28 Roślina nr 3: Dzień 19 Box i wszystkie panny na jednym ujęciu:
mrtomasz Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 2 dzień flo: Proszę o porady, które liście są do wycięcia, bo nie chcę przyciąć za dużo.. Najmłodsza roślinka: Siatka i profil roślinek..
Gość joker Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 czemu przelaczyłes juz na flow ??? ta siatka nie ma sensu obnizył bym siatke i przeplatał dalej i trzymal na wegu co do wycinki wszystkie liscie z pod siatki i od nogi ktore sa z dupy ale moze ktos inny sie wypowie bo ja jestem noga w tej dziedzinie
Macky Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja na siatce się nie znam, ale także uważam że jak siatka to dłuższy weg aż zapełnisz siatkę.
mrtomasz Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziękuję za wypowiedzi. Przełączyłem z powrotem na weg, ok. 10 dni.. poczekam az wszystkie szczyty wyjdą ponad siatkę.. Do tego czasu, brak update'a... Później zrobię update i przełączam na flo.
Recommended Posts