Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

następny raz będzie bez treningu , pierwsza uprawa chciałem przykombinować :D nie są za małe jeszcze na kwitnięcie ?  jakie odzywki kupić na kwitniecie ? może coś z canna ?  jakie mogę osiągnąć plony  przy takim oświetleniu ?

i gdy przełącze na 12 to bluematic auto będzie funkcjonował normalnie ?

Opublikowano

nie są za małe jeszcze na kwitnięcie ? 

w czasie kwitnienia spokojnie urosną 300% :) 

jakie odzywki kupić na kwitniecie ? może coś z canna ?

Jak korzystasz już z Canna to tylko tej firmy, nie mieszaj nawozów różnych firm. Przyda Ci się jeszcze taki komplet, ale najważniejsze to Flores i PK13/14

CANNA TERRA FLORES 1L / NAWÓZ DO GLEBY NA KWITNIENIE

CANNA BOOST 0.25L / STYMULATOR KWITNIENIA

CANNA FLUSH 0.25L / DO CZYSZCZENIA PODŁOŻA

CANNA PK13/14 0.25L / DODATKOWY NAWÓZ / KWITNIENIE

jakie mogę osiągnąć plony  przy takim oświetleniu ?

Bez HPS'a nie spodziewaj się dobrego plonu, raczej bądź zadowolony z tego co będzie :)

i gdy przełącze na 12 to bluematic auto będzie funkcjonował normalnie ? 

to automat więc nic mu nie będzie. Najważniejsze są normalne ;) 

Opublikowano

yhym w poniedziałek je przestawię , kupię teraz Flores i PK13/14 resztę dokupię w najbliższym czasie , kiedy odstawić odżywkę na wega ?  i jeszcze jedno pytanie  Canna Rhizotonic podlewać tym do końca czy odstawić ten nawóz  ?

Opublikowano

Odstawiasz nawóz na wega jak zmieniasz fotoperiod. Ale pamiętaj by zrobić im jedno podlanie samą wodą zanim zaczniesz lać floresa. 

Rhizotonic to nie nawóz ;) lejesz gdy rośliny są młode, coś chorują lub przeżyły stres (trenowanie itp.). Więc puki co możesz odstawić i zachowaj na przyszłość. 

A i koniecznie zapoznaj się z opisami produktów które używasz na stronie producenta:

http://www.canna-pl.com/products

Opublikowano

Dzięki wielkie ;) bardzo przydatny link :)  Vito co myślisz  o panelu LED ? widziałem w twojej galerii coś takiego , myślę nad 2 boxem mam miejsce , tylko teraz potrzebuje czegoś oszczędnego nie mogę szaleć z prądem ponieważ mieszkam na firmówce ;)

Opublikowano

siemka Amnesie 49 dzien przełączam je dziś na kwitnienie bede je wyciągał  z boxa di innej ciepłej ,ciemnej szafy przed praca i wkladał do boxa po pracy pozostałym swiece nadal 18/6 ustawiłem to wszystko ze bedzie idealnie :) jade własnie po odrzywki na kwitnienie :)

bluematic auto i 2 blueberry  z jarania 

gallery_33603_896_1729687.jpg

amnesia femi

gallery_33603_896_2472206.jpg

amnesia femi

gallery_33603_896_1246411.jpg

amnesia z jarania 

gallery_33603_896_1790057.jpg

box

gallery_33603_896_1947318.jpg

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+