RamzesNL Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 siema royal wyszedł z ziemi .. 2 amnezje maja ponad 3 tyg praktycznie od początku znajdują się w boxie rozmiary 2000x800x360 mm box jest dogrzewany wiec z temperatura niema problemu są w nim zamatowane odpowiednio 3 wentylatory pc jest stacja pogody wilgoć panuje od 60% d0 70 % temperatura w ciemnosci spada do 20 [°C] maksymalnie wzrasta do 31 [°C] przy lampach , cały wyklejony jest folia alu oświetlenie 2 ŚWIETLÓWKI PHILIPS TORNADO E27 32W = 150 PHILIPS TORNADO E-27 20W ( 91W ) mysle nad 3 odbłyśnik na cała powierzchnie szafy lampy są zniżone maksymalnie do roślin tak że na tą chwile uprawa zajmuje niewielka część boxa odżywki podlewam je od 2 dni Tera Vega i Canna Rhizotonic dość dobrze je dokarmiłem dopiero teraz zebrałem fundusze na odżywki kupiłem takie ponieważ znajduje się w NL i mi gość w grow shop polecał ,bluematic będzie podlewany od początku odżywkami , posiadam ph metr w kropelkach trening zastosowałem lst amnezji na początku gdy miała 2 piętra tej drugiej założyłem ostatnio haka średnio o tym wiem moje pierwsze krzaki tyle wiem co mi znajomy z pl przekazał przez skype i trochę czytałem do upośledzonej z palenia nie przywiązuje uwagi. jakieś rady pomocy:) amnezja fm amnezja z palenia royal bluematic box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Witamy Witamy Proszę wrzucaj fotki w ten sposób co tutorialu http://trawka.org/forum-352/announcement-23-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/ no to obserwujemy z buchem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Witaj, zakładaj tyle świetlówek ile dasz radę Na razie wstrzymaj się z podlewaniem nawozami, Canna jest dosyć silna, podlewaj na zmianę, czyli teraz za parę dni sama woda odstana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamzesNL Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 A ta z palenia myślicie będzie coś z niej ? czy sie jej pozbyć ? 2 kłopot to mam jedna roślinę femi a drugą auto kupowałem nasiono amnezji w niewiedzy o niczym spodobał mi sie jedynie wtedy wynik thc 22 % zafascynowany bylem przekonany ze to auto po 2 tygodniach postanowiłem kupić drugie ziarno po kupnie bluematic auto:) dopiero oświeciłem sie ze się jebłem i kupiłem wtedy femi i ze mam problem w fazie kwitnięcia co teraz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs4 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 teraz bedziesz musial ja wyciagac co 12 godzin z boxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Ja bym był bardziej zadowolony z normalnej Ustaw fotoperiod jak byś miał tylko normalne, automat da radę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamzesNL Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 to stawiam na normalne automat będzie musiał się dostosować dzięki obcinać liście które przysłaniają światło dolnym kwiatom? i mniej więcej kiedy mam przełączyć na flo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Nic nie obcinaj, jako że trenujesz je to weg około 3 tygodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamzesNL Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 siemka amnesie jakoś tam rosną podlewam je Tera Vega i Canna Rhizotonic tam w tyle boxa znajduje sie w jednej donnicy mały royal bluematic auto i 2 blueberry z jarania jeszcze nie wyszły , zmieniłem oswietlenie 4 lampy 32 w ,23w, 2 x 20 w okolo 6 tys lumenów dalem wiekszy wentylator temperatura w granicach 30 stopni swiece im nadal 18 /6 jest to 40 dzień 2 amnesi jakieś rady ? amnesia z jarania amnesia femi box box amnesia femi amnesia femi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Ładne i zdrowe, może już czas przełączyć je na kwitnienie ? Masz wysokiego boxa więc nie wiem czy potrzebny ten trening był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts