Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Nad szybe jak wloze reke to jest mega goraca, pod szyba jak na moje jest okej. Gdyby nie szyba to by dopiero był piekarnik :) okej bedę kombinował zeby zbic temp tak chociaż do 29 stopni :)

Opublikowano

Jest 8 szczytow, z czego dwa chyba stanely w miejscu ze wzrostem, a reszta ladnie sie rozwija :) Wiem, ze nie bede mial duzego plonu, ale nawet jak 10g suchego bedzie to i tak bede zadowolony z wlasnego palenia i ze zdobytego doswiadczenia :)

Opublikowano

Dzisiaj przenosze te dwie swietlowki nad szybe wiec temperatura pewnie sie wyrowna na 28 stopni. Zobaczymy co bedzie, ale juz mam plan na nastepnego growa wiec jest spoko ;)

Opublikowano

post-41971-1420290198,2777_thumb.jpg

Wydaje mi sie ze liscie troche przybladly tzn. nie sa juz tak intensywnie ciemno-zielone tylko sa jasno-zielone z zoltymi przebarwieniami. Czy to normalne czy cos sie dzieje zlego?

Pod glowna lodyga na dole jest kilka malych listkow ktore sa mega ciemno-zielone, ale na nie wogole nie pada swiatlo.

Wczoraj wieczorem podlalem 1,5 litra z nawozami, a wczesniej 5 dni temu 1,5 litra bez nawozow i zaczlem sie zastanawiac czy nie przesuszylem jej.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+