Siema 👊
13 dzień od flipa 😉 to będzie jakiś 10 dzień realnego stretchu i widać powoli zawiązywanie się kwiatostanów 🔥💪 Ogólnie jest sztos i Bannery i Fast Haze 1 dostały już pierwsze karmienie z pro organic Bloom i dzisiaj dostaną jeszcze pozostałe dwie sztuki 😉. Pierwsze karmienie z powolnym przejściem na fazę flo wygląda tak:
Pro grow 1ml/l
Pro Bloom 1ml/l
Silicate 4g/10l
Seaweed 2ml/l
Fulvic 2ml/l
Bloom Booster 1ml/l
CalMag 1ml/l
I przy następnych podlewania CH zwiększam pro Bloom o 0,5ml a zmniejszam pro Grow o 0,5ml i teraz nie wiem jak jest w waszych nawozach ale w tych które ja używam mogę pro Grow wykluczyć całkowicie. A to z uwagi na to że pro Bloom zawiera takie proporcje 2-3-4 i to jest wystarczające choć potas i fosfor można dodatkowo podbić ale z głową 😉💪🔥
No ja liczę, że będzie za to jakościowo dużo lepszy a zapowiada się lepszy bo to całę pływa w szronie ale się zobaczy 😛 Boję sie że przesadziłem z tą wycinką 😛 Obserwuj forum uważnie bo przydadzą się rady w nowym temacie na temat nowy namiot nowa lampa 😛
Recommended Posts