Macky Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Edit: Obecnie powróciłem do nawozów mineralnych. BioTabs - Organiczne nawozy Dlaczego te nawozy: - organiczne (sama natura) - nawozimy raz na start, później sama woda aż do poważnego kwitnięcia - nie regulujemy pH wody ani EC ! Nie potrzebne nam są mierniki pH, EC, lejemy odstaną wodę z kranu - idealnie komponuje się z system automatycznego nawadniania autopot - smak palenia, jeżeli jesteś koneserem to musisz spróbować - używamy tego samego podłoża nawet do 5 razy Jak się spisuje ten zestaw nawozów można zobaczyć w growlogach i galerii Polecam Jak stosować w doniczkach jak stosować w autopotach Najlepsze nawozy na ExpoGrow 2014
PanikaGoryla Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Vito a takie pytanie bo nigdzie nie znalazłem tego czego szukam taki zestaw BIOTABS GUERILLA BOX na ile on roślinek wystarczy? jeśli jest a zle szukałem wiesz co zrobic;]
itaka Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 i moje pytanie ile pod automaty? BIOTABS GUERRILLA BOX
PanikaGoryla Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 W dniu 11.01.2015 o 17:57, itaka napisał(a): i moje pytanie ile pod automaty? BIOTABS GUERRILLA BOX Wczesniej cos czytalem 2 tabletki na poczatek i 2 na faze kwitnienia lub odrazu 4 jak kto woli;) mam nadzieje ze to o tym czytalem cos i ciekawe jeszcze ile pastylek zawiera taka paczka tez bede to zamawial na out;] pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zestaw zawiera 20 tabletek i 0.5 l nawozu w płynie. Na kazde 5 l ziemi dajesz jedną tabletke. pozdro
PanikaGoryla Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zestaw zawiera 20 tabletek i 0.5 l nawozu w płynie. Na kazde 5 l ziemi dajesz jedną tabletke. pozdro Dzieki wielkie również pozdrawiam/.
ziginaj Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witajcie. Ja natomiast mam następujące pytania. 1. zastosować na out biotabs ale do Coco - czy to ma sens i jest uzasadnione. 2. chce zastosować linie kroplującą wraz z szpilkami, i teraz kwestia, czy tabletkę biotabs zakopać głębiej pod szpilką by woda "przechodziła" z szpilka przez tabletkę, bo wydaje się że wsadzenie tabletki która nie będzie polewana wodą nie ma sensu, czy dobrze myślę? Pozdrawiam
Macky Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 1. można 2. woda rozchodzi się po całym podłożu, nie tak że tylko tam gdzie lejesz. Ja bym dał po drugiej stronie ale to chyba bez większej różnicy, sprawdź sam, połowę tak drugą odwrotnie
ziginaj Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 1. można 2. woda rozchodzi się po całym podłożu, nie tak że tylko tam gdzie lejesz. Ja bym dał po drugiej stronie ale to chyba bez większej różnicy, sprawdź sam, połowę tak drugą odwrotnie Hehe, wolałbym się upewnić przed zastosowaniem, szkoda marnować czasu. pestek i w ogóle cały rytuał na daremnie Dziękuję i Pozdrawiam
Broda Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Czy w momencie kiedy moje krzaczki mają 15 i 17 dni mogę kupić ten zestaw startowy i z powodzeniem dalej stosować ?
Recommended Posts