genesis19 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Sorry za oftop, ale tutaj chyba moge sobie pozwolić Kiełki poszły w ziemię, teraz trzymam je w cieniu, ale czytałem w którymś temacie na forum, że ktoś tam ładował od razu pod lampy...i już zgłupiałem I druga sprawa, nakryłem folią z dziurkami całość, żeby utrzymać lepiej wilgotność, ale nie wiem czy dobrze zrobiłem, bo też gdzieś widziałem że ktoś pisał żeby gleba z góry przysychała i zraszać ją co jakiś czas delikatnie, proszę o drobne sugestie
Miś Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Jak jeszcze nie wyszły, to nie dawaj pod lampę, i zdejmij tą folie, bo ci jeszcze zapleśnieje
genesis19 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Dzięki, tak zrobiłem, teraz cierpliwie czekam na zieleń
genesis19 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Po jakim czasie powinien mi wyjść z ziemi automacik ?
grower445 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam , jestem zielony w sprzecie do tego czasu bawilem sie tylko w outdoory . A teraz mam warunki aby zrobic indoor , posiadam takie sprzety jak : #GROWBOX DARK STREET DS60 REV2.5 60x60x150CM #ZESTAW OŚWIETLENIOWY 150W GIB FS + STUCCO 80% I moim pytaniem jest jaka wentylacje oraz filtr weglowy bedzie pasowac , i czy jedna lampa starczy na dwa pomidorki Co jeszcze bym potrzebowal do uprawy oprocz nawozow i gleb
Miś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Moc lampy nie zależy od ilości roślin, tylko powierzchni. Wentylator kanałowy/promieniowy/radialny+przewody wentylacyjne(izolowane wyciszą wentylację)+filtr( zaleca się 30% wydajniejszy od wentylatora)
superneon Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam, czy wg was to się nadaje do rwania czy jeszcze czekać?
Miś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ta, bardziej już chyba nie spuchnie, masz jakieś inne foty?
Recommended Posts