Wilk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sam ich widok cieszy oko A możesz powiedzieć po czym dokladnie poznales ze maja za duzo nawozu? Myslalem ze te zolkniecie lisci to oznaka niedoborów ;/
Macky Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Niedobory powoduje przenawożenie Te dolne liście żółte możesz zdjąć z rośliny (po dolnych nie patrz, one naturalnie umierają), na świeżych liściach masz końcówki przypalone potasem. Na razie jest niegroźne więc na 2/3 podlania wstrzymaj się całkowicie z nawozami i będzie dobrze Liście się nie naprawią ale ważne by dalej nie żółkły.
Wilk Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witaaam po dlugiej przerwie pora wrzucić trochę fotek. Nie ma się co rozpisywać. Dzisiaj minął 70 dzień życia roślin. Myślę że w piątek lub sobotę zrobię ścinkę (trichomy mleczne z pojedynczymi brązowymi). Na forum niestety rzadko zadgladam bo slabo z czasem. Z dostepem do roslin ostatnio tez nienalepiej - trzeba konczyc Po drodze było troche problemów z żółknącymi liśćmi no ale efekt jak sami zaraz zobaczycie i tak jest niezły (przynajmniej ja jestem zadowolony) jak na pierwszą zabawę w te klocki Enjoy. Noo.. to by było na tyle Pozdro !!
Macky Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jak to na automaty przystało same liście Ładne a że żółkną znaczy że zbliżają się do końca, ścinaj i startuj z nowymi ale nie auto
Wilk Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Hm.. Nie patrzyłem na to w ten sposób ;p Za to wrzucam jeszcze 3 fotki 1
Wilk Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Szybkie pytanko - suszymy część w boksie, drzwiczki lekko uchylone, ale mają ciemno. Wszystkie wiatraczki włączone, a mimo to w środku 80% wilgotności. Co prawda cięte były dzisiaj w nocy, więc są świeżutkie i może przesadzam z strachem, ale wolałem się zapytać. Co do reszty, to z liści robi się masełko, a reszta topów (3x AK) poszła na WC. Wrzucę potem fotki z wszystkim, jak się masełko zrobi : )
Macky Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Normalne że po ścięciu będzie duża wilgotność. Wentylacja 24/h
Wilk Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 Nie mieliśmy wagi. 3x AK poszło na WC, CM suszy się tradycyjnie - wisi. Fotki mam z scinki i gotowanka, ale wrzucę razem z zważonym i suchym AK, jakoś w poniedziałek powinno być : )
Recommended Posts