Wilk Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Po paru dniach przerwy trochę informacji Dziewczyny dzisiaj trafiły do większych doniczek co pomogło między innymi w utrzymaniu wilgotności (nadal brak nawilżacza).Z wywieszonym ręcznikiem i pojemniczkami z wodą wilgotność potrafi utrzymać się na poziomie 50-60% przy odpalonej lampie więc nie jest tragicznie Zaraz po przesadzeniu dostały dawkę Super Vita od Hesi. Z racji tego, że mają większe doniczki mam nadzieję, że niedługo wystartują i będą rosły w oczach W najbliższych dniach planuje też zakup jakiegoś PH down. Póki co musi mi wystarczyć ocet. Jak zmierzyłem ph z podstawki to wyszło ok 6 więc na razie jest super Jutro postaram się wrzucić jakieś fotki. btw. zdjęcia robię telefonem i przy dziennym świetle wychodzi to nieźle ale jak chce zrobić przy odpalonej lampie to pojawiają się pasy jak na telewizorze kineskopowym ;p
Macky Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wilgotność masz dobrą, większą od mojej gdzie napierdziela non stop nawilżacz i ledwo mam 40% Do zdjęć możesz na chwilę wyłączyć lampę i przyświecić zwykłym oświetleniem. Pamiętaj że pH sprawdzasz po 10 minutach od rozrobienia nawozów, ja bym olał trochę za duże pH jak by wyszło i nie dodawał octu. Chyba że wychodzi dużo za duże
Wilk Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak więc obiecane fotki Warunki w boxie:Temp: 26/21 Wilgotność: 50/70 No i dziewczęta: AK#1 / DZIEŃ 7 AK#2 / DZIEŃ 5 CM / DZIEŃ 7 AK#3 / DZIEŃ 1 No i wszystkie razem Niestety Bloody Skunk się zmarnował, więc będzie 3x ak i CM . Jakieś komentarze? Zjebki? Wydaje mi się, że wyglądają zdrowo i niczego im nie brakuję, chociaż pierwszy AKacz ma delikatnie pomarszczone te najwieksze liście u nasady (średnio to widać na fotce). Pozdro ! Z fartem ! Vito, ph wody jest ponad 8 więc trochę słabo. Ale planuję kupić jakiś ph down.
rafi_farmer Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 No ponad 8 to troche za duzo, blokuje pobieranie skladnikow przez rosline. Tak wszystko wyglada elegancko
Macky Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Lepsza odstana woda niż woda z kwasem Ładne i zdrowe
Wilk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2014 Siemka ! Dziewczęta trochę podrosły więc pora na up DZIEŃ 13Generalnie nie ma co się rozpisywać. Warunki raczej bez zmian, dostają tylko wodę z witaminkami od Hesi Posłuchałem rady Vito i zrezygnowałem z dodawania octu do wody w celu obniżenia ph. Poniżej parę fotek jakość nie powala ale jakbyście zauważyli coś niepokojącego to piszcie AK#1 AK#2 CM AK#3 aka Maluch (dzisiaj idzie do docelowej doniczki) I grupowe No i oczywiście wszelkie komentarze i uwagi mile widziane Pozdro !
Wilk Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Ta daaaam !! Przedstawiam najnowszy nabytek i cud techniki połączeniowo-izolacyjnej ! Tutaj dziewczyny I widok na cały boks. Problem z paskami na ekranie rozwiazany za pomoca okularow przeciwsłonecznych Wilgotność na poziomie 58%
Gość bongson Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Spotkałem juz z 3 razy podobny nawilzacz używany na allegrro za 40 zł niecałe.Okulary p.słoneczne na aparat? Sprobujemy, jak działa jesteś miszcz Oby wielkie kokony się tworzyły powodzonka edit: tak byłem najebany, że nie pamiętałem że to skomentowałem
Wilk Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Bongson, za nawilżacz dałem właśnie 40zł jak nówka, jeszcze ma gwarancję Tak się zastanawiam nad późniejszym treningiem... jest sens robić cokolwiek? Bardzo chciałem spróbować Scroga. Co o tym myślicie?
Recommended Posts