Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Mam pytanie odbiegające troche od tej fotorelacji.. są jakieś outdoory wysiewane pod koniec lipca lub początku sierpnia? Automaty lub typowe outdoor.. Mam jeszcze 3 nasiona Big Bang Auto ale one pewnie nie dojdą do końca.

Opublikowano

Proponujesz te 3 Big Bangi + jeszcze jakies inne 3 dokupione pestki? Bo typowe outdoory trzeba chyba w kwietniu siać no chyba, że są jakies odmiany na jesień :)

Opublikowano

Całkiem ciekawa odmiana :) jeżeli jest szansa na topka to musze szybko działać bo juz jest późno a tak jakoś pusto bez tych 4 krzaków, które ściąłem hehe :)

Opublikowano

Jeszcze takie pytanko.. jak przygotować ziemie uniwersalną np z biedronki na outdoor?

Szczyt Red Poissona, który ważył ponad 60gr waży już 16gr. Niedługo pewnie słoiczki :)

Palce lepią się od żywicy przy kruszeniu ale wygląda to znakomicie  :S5: 

gallery_41413_682_155265.jpg

Dodam jeszcze, że temat jest bardzo lekki. Te topki, które tu widać ważą 0.43g pomimo tego, że nie wyschło jeszcze do końca :)

Opublikowano

Jeszcze takie pytanko.. jak przygotować ziemie uniwersalną np z biedronki na outdoor?

już lepsza będzie ziemia która jest na spocie, wystarczy ją przekopać a najlepsza spod pokrzyw.

Topki smakowite :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+