Gość joker Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 oj tam siekiere obgryz na ob kolo i złam
Macky Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Lavendery pokazały po liściach delikatny niedobór potasu więc wszystkie rośliny dostały pierwszy raz dawkę po pół litra wody z 20ml Orgatrex i pół łyżeczki Bactrex. Czas świecenia został skrócony o pół godziny. Lampa świeci już teraz tylko 9.30h Za tydzień ostatnie skrócenie do 9h
Kushownik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 elegancko szkoda tylko ze te mniejsze nie podgoniły
Macky Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 2 dni temu najmniejsza Domina została pozbawiona części głównego topa na którym pojawiła się pleśń, dosyć mało ale szybko wyciąłem więcej i na szczęście nigdzie więcej nie ma. Jako że skracałem czas świecenia to i wentylacja chodziła przez większość czasu na wolnych obrotach, za duża wilgotność i o to skutki
Gość joker Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 amba czemu robisz upy w tym samym dniu co ja panienki rosna ładnie a moze by tak warunki jakie panuja co by potomni wiedzieli
Recommended Posts