-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Jak potrzebujesz dalej ten osuszacz to mogę dać ci linka i możesz tam kupić klimę z osuszaczem za 60e. A taka kupiłem i dzisiaj mi przyszła. -
Elo 👊 jak chcesz mogę podać ci linka i za 60e kupisz klimę z osuszaczem, ja ją zamówiłem i właśnie dzisiaj przyszła i jest petarda za takie siano. Oni na stronie piszą że one są pomagazynowe i mogą mieć wady transportowe które nie wpływają na funkcjonowanie ale powiem ci że nawet zadrapania na nich nie ma. -
Przez Karen-Chan · Opublikowano
Podsumowanie: Całości wyszło około 80-90g Topy bardzo lepkie z silnym aromatem terpenów. Jak na pierwszy raz i biorąc pod uwagę ile stresu otrzymała to jestem bardzo zdowolony. Następna uprawa będzie lepasza. Sory za taki obsów czasowy ale nie miałem czasu robić tego na bieżąco, następnym razem będzie lepiej. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Dzien 60. 23 od przełączenia na flow. Roslinki pobieraja juz mniej wody oraz daje mniejsze dawki witamin ponieważ maja ciemne liście. Vpd utrzymuje w granicach 1.4- 1.6 a w nocy spada do 1.0-1.1. Temperatura w dzien do 28 °C a w nocy spada do 21°C. Wilgotność 55-60%. Pozdrawiam was Buch z wami 😉😁 20251118_133547.mp4 -
Ja mogę ci polecić ziemię biobizz Light Mix i do tego nawozy organiczne od GHE pro organic to są dwie butelki Bloom i Grow. Pół litra to kosz około 40zł za butelkę i do tego można dokupić Fulvic i algi czyli Seaweed i ewentualnie silicate to są krzemiany na wzmocnienie roślin. To tym roślina znosi i wiele lepiej wysokie temperatury i niską wilgotność, oczywiście w pewnym stopniu. I ja zaczynam podawanie od pół zalecanej dawki aha i w ogóle nie reguluje pH, w tych nawozach takie rzeczy cię nie interesują i w nie nie ingerujesz. Najlepiej dostaną woda na 48 żeby chlor i inne świństwa wyparowały. I zobacz na moją fotorelację i tam właśnie używam tych nawozów bez regulacji pH
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts