-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 pompuje je teraz fosforem i potasem żeby puchły 👍 i dobrze jest👍 -
Przez Karen-Chan · Opublikowano
Zdecydowałem się na utylizację dwóch siostrzyczek naszej GSC aby ta mogła rozgościć się całą objętością w namiocie. Nie sądziłem że będę zmuszony używać tej siatki już przy pierwszej uprawie. Następna uprawę będę celował w 1 roślinkę. Rozłożę ją na całą objętość boxa. To będzie już około 50-60 dzień. Kwiaty ładne ale nie chcą puchnąć jeszcze. -
Mówisz o tym zdjęciu na górze? To apka od spider farmer steruje wszystkim w namiocie od lampy po wiatrak mieszający i parę innych rzeczy😉 a na dole to zwykły chigometr z termometrem 👍 -
Nie to jakieś inne ustrojstwo😉 a te małe z przodu to jedna ma 1,5m a druga prawie 2m i dopiero zaczęły kwitnąć ale zły jestem bo od następnego tygodnia pogoda na się spieprzyć. A w kartonie ok 80g będzie i z pierwej uprawy z sześciu krzaków wyjdzie około 260g😅 I trochę zły jestem bo jakby te dla krzaki się nie zablokowały to mógł być być ładny wynik, no ale żeby babcia miała Patoka😅😉😁 i tak myślę że za pierwszym razem i z nawozami mineralnymi i tak wynik nie jest zły 😉👍 -
Wolno ale konkretne 😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts