Gość Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 "Panie sędzio w tym cała boskie ziele tym dla mnie jest trawa"
miuossh Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 "Moje najlepsze godziny spędziłem na czarnej werandzie paląc konopie i obserwując świat tak daleko jak sięgał mój wzrok" Thomas Jefferson "Czemu marihuana jest nielegalna? Rośnie naturalnie na całej planecie. Czy pomysł delegalizacji natury nie wydaje się.. nienaturalny? Bill Hicksi mozna by tak bez końca cytować...
Zalegalizowac Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zbyt pozytywna dlatego zakazana . Nie pamietam juz czyj to byl tekst . Pozdro
howhigh Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 "Szkodliwośc społeczna , że ktoś pali joya moim zdaniem jest żadna, a napewno jest znikomaza to poniżanie, bicie, zamykanie małolatówza pieniądze podatników niszczy tych młodych chłopaków ! " Tadek
Czcz Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 "Konopie, stosowane w odpowiedni sposób, są jednym z najcenniejszych lekarstw, jakie posiadamy." - Sir Russell Reynolds Badania w Akademii Medycznej w St. Louis wykazują, że w ludzkim mózgu znajdują się receptory reagujące na THC. Co ciekawe, okazało się, że receptory te nie są pobudzane przez żadne inne znane substancje.
WielkiSmooK =) Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 ''Marihuana mówi sama za nas '' Tede
gaczor Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 taki classico : "Laska: W ogóle, bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy, to wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić. Kuba: A ty sobie odpowiedziałeś na to pytanie? Laska: Jarać blaaanty."
hubeert Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Jedni chcą mieć pieniądze, władze, kobiety, sławę, dragi... Ja chcę mieć ku**a wszystko !
wacek901 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Nie gadaj mi tu bracie, że to max-radykalne.W sumie to taka rzecz banalna.Mniej szkodliwa marihuana,prosta w uprawie jest nielegalna Kazimierz Staszewski
Recommended Posts