Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

no i doczekały się przeprowadzki pod hps  w veg roomie było za mało miejsca na nie a nie chciało mi się robić LST skoro docelowym treningiem i tak będzie supercropping dostały nowe 5 litrowe domki i posiedzą sobie jeszcze jakieś 4 dni na vegu potem przełączę na 12/12

DSCF1974

• Replies 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

no dziś właśnie kończą 30 dni od pestki tak jak pisał ognisty pieud amnesia zrobiła się bardziej słupkowata przełączyłem je już na 12/12 i czekam na preflowery oto foto

DSCF1984

DSCF1982

DSCF1989

amnesia

DSCF1988

super skunk

DSCF1987

big bud

Opublikowano

Bardzo ładne:) A te woreczki z karteczkami w środku chyba można na pamiętkę zostawiać, bo w ostatnim zamówieniu pestki od holenderskiego były w takiej ładnej, czarnej, papierowej saszeteczce jak od female seeds, natomiast np. gratisowy ak 47 (również od holenderskiego) w takiej...tubeczce jak od dinafem, przypiętej do tekturki. Pełna profeska, byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. No i jak widać rosną też super. Czekamy co dalej:)

Opublikowano

pokazały się preflowery od dziś liczę pierwszy dzień flo bardzo mi się podobają te 3 odmiany mocno się różnią od siebie super skunk jest taki masywny i ma grubą łodygę amnesia pompuje w główny szczyt a big bud krzaczy się fajnie na boki , od jutra dostaną terra flores

DSCF2004

super skunk

Bla

amnesia

DSCF2005

big bud

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

asz człowieka cieszy taki widoczek że pestki z open seed tak ładnie rosną jestem ciekawy końca 

ile z tego będzie 

powodzenia i tak dalej do końca 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+