howhigh Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam na kolejnym Grow Logu. Tym razem pesteczki od Feminizowane.pl , które dostałem za darmo z os-a Blueberry - darmowe nasionko. Nasionka na razie moczą się w wodzie fotki będą jak już coś się pokaże. Oświetlenie: HPS 70w Odbłyśnik: Aluminiowy Wentylacja: 2x wyciągający 1 wtłaczający GrowBox: stara szafka Podłoże: ziemia uniwersalna Nawozy: biohomus forte i platon k Doniczki: Po 3l Nasiona: Ak47 i ice cool od Sweet Seeds, blueberry Temperatura: 24 stopnie Peace! 4
Ambasadorka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No to mnie zaskoczyłeś z tym nowym Grow Powodzenia i obserwujemy oczywiście a właśnie na weekend czekoladowa rozpusta konopna
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 witam wali mam nadzieje ze ci lepiej pójdzie niż mi
howhigh Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 A no niema czasu tracić czasu trzeba działać Zdam relacje jak po konopnej czekoladzie jak tylko zrobie.
imaQu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No fajnie fajnie, nie tracisz czasu Jak planujesz je oświetlać ? Bo z tego co widze Ak jest automatyczne, a Ice cool zwykła pestka bez auto.
howhigh Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 normalnie 18/6 ice cool tez jest to pestka auto tak więc bez problemu:)
howhigh Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam! Dodaje foteczke roslinek bo juz wyszly poza ziemie Roslinki troche sie wyciagnely poniewaz nie bylo mnie na weekend w domu i nie byly w boksie ale to nic przysypie ziemia i bedzie oki:) Temperaturka w nbormie 24 stopnie. Nastepne zdjecia dodam jak juz sie cos bedzie dzialo . Peace!
Macky Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jutro wsadzaj je już do docelowych doniczek
howhigh Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzien 3 Rosliny zostale przesadzone do wiekszych donic docelowych. Oczywiscie nie obylo sie bez problemow Podczas przesadzania zlamalem kielek ice coola ale po przesadzeniu daje rade rosnie dalej i ma sie dobrze:) Do ziemi wsadzilem paleczki nawozowe . Peace! 1
Recommended Posts