Też już tak myślałem ale chcę ogólnie je jeszcze przetrzymać bo tak max do 3go sierpnia bo na serio po finalpart (ripen) zrobił się wysyp nowych pistyli i kwiaty rosną jeden na drugim i wiem że nie widać tego na zdieciach ale zaraz postaram się zrobić jakąś wyraźną fotkę żebyś zobaczył a poza tym jak patrzę przez lupę to praktycznie same mleko a ja chcę bursztynu więcej 😉 właścicielka mieszkania ma ADHD 🤪🤣🤣🤣🤣
Big bud, b52 i bud candy juz ci się kończą???
To ile ty tego dajesz?
Ten preparat do przepłukania na sam koniec to chodzi tobie o flawless finish od AN? Mam i nie widzę specjalnej różnicy między nim a płukaniem samą wodą.
Siemanko👊 muszę przyznać że dziewczyny radzą sobie na moje oko całkiem dobrze. I nawet nieszczęsna Sundea Driver dogoniła resztę a nawet wydaje mi się że chyba przerosła i musi mieć silne geny skoro tak dostała po dupie a dalej leci do przodu i zasłużyła na to żeby ją zostawić. Tylko teraz będę miał dylemat bo jeżeli resta nie podgonić tych dwóch Skywalker 1 i 2 to albo będę musiał położyć coś pod donice tych mniejszych ale bardziej prawdopodobne jest to że te większe zostaną przycięte.😉 Ale to się jeszcze okażę za parę dni a na dzień dzisiejszy to wczoraj lekko je przelałem😉 a to dlatego że musiałem zwiększyć im ilość podawanej wody i za szybko podałem bo o połowę czyli z 500ml na 1 litr a mogłem dać spokojnie 800 ml i nic by się nie stało. Po prostu jak dawałem im 500ml to praktycznie musiałem codziennie podlewać to zwiększyłem ale mało rozsądnie. Za parę dni dojdą do siebie bo na szczęście to nie automaty 😉 i to pozwoli reszcie lekko je podgonić 😁
Noooo 🧐
To z pierwszego zdjęcia w zasadzie do cięcia.
Te z następnych tez już tak jakby prawie gotowe.
Dwa ostatnie zdjęcia to jeszcze trochę czasu potrzeba.
Recommended Posts