Lysy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam mój problem jest następujący . Trzy dni temu posłałem na outa moje kokosy , zrobiłem odpowiednia mieszankę glebową następnie wyciągnąłem je z donic i przesadziłem na spota , oraz podlałem nawozem biohomus , od tamtego czasu liście opadły i usychają , (wszystko widać na zdj.) ) Czytałem trochę na necie o tym problemie i możliwe ze to zbyt dużo wody ,. Co radzicie w mojej sytuacji . Nie były podlewane od 2 dni automaty 2x ak-47, Kush 3x white widow Blubbery ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Admin: Nazywaj dokładnie temat. "Pomocy" nie jest odpowiednio dobraną nazwą. Poprawiłem za Ciebie.
THUG LIFE Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Daj sobie spokój z tym biohumusem na razie..wydaje mi się,że to przenawożenie,ale może ktoś mądrzejszy się wypowie jeszcze
Medicaluser Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 To może za wilgotno mają poczekaj aż wyschnie ziemia dobrze i korzenie pójdą w głąb ziemi w poszukiwaniu wilgoci i w tedy podlej wodą bo skoro dałeś nową ziemie to substancji odżywczych powinno starczyć na jakiś czas i biohomus był niepotrzebny, widać ze coś zchrzaniłeś
Lysy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 ale co teraz je tak zostawić ?? nie podlewam od tamtej pory kiedy je podlać ?
PoLek Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 I na przyszlosc nie wrzucaj zdjec na polskie serwery, poniewaz uprawa konopi w PL jest nielegalna
dzejson p Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Lysy najpierw powiedz ile dales tego biohumusa, bo na początku dawka to 1-2 nakrętki na kilka litrów wody (3-5l) oczywiscie moim zdaniem-ja tak robie od zawsze i jest dobrze potem podwyższam dawke. więc ile dales tego biohumusa i przede wszystkim jaki to był biohumus forte czy extra
BA+ON Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 a zdjecia do forumowej galerii dawaj jak wyzej PoLek podpowiada
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dodałęm około 1 nakretke na litr , biohomus forte , no i wszystko jasne kup sobie strzykawke w aptece 10 lub 20 ml i sprawdz ile ma jedna zakretka jak juz to sprawdzisz to podziel to na 4 i dodaj tą jedna czwarta na litr wody ale teraz poczekaj az przeschnie gleba daj jej wody bez nawozow i potem na przemian raz woda potem jak przeschnie woda z nawozem co jakis czas zwiekszaj dawki o 25 % i tak caly czas na zmiane
upp Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 podlej czysta woda i zrób jej z 5 L mini szklarnie na regeneracje siły bo marna jest strasznie i czekaj na rezultat . pozdrawiam
dzejson p Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 tak jak UPP mowi przelej troche wodą ,walnij pięciolitrówke z dziurkami na rosline i czekaj
Recommended Posts