I wszystko jasne, jest to fast flowering - półautomat Speed Gorilla Glue od akseeds, tutaj masz link do strony producenta: https://akseeds.pl/nasiona-marihuany/speed-gorilla-glue/. Można te nasiona kupić też na thc-thc. Dlatego już 15 września miałeś wysyp topów. Fasty zaczynają szybciej kwitnąć i są gotowe z końcem września, możesz zawsze przetrzymać jeszcze pierwszy tydzień października, ale to bardziej kwestia gustu, kto co lubi. Tydzień przed planowaną ścinką obetnij mu wszystkie duże liście, nabierze dzięki temu na koniec więcej mocy.
Elo, dzisiaj byłem pooglądać krzaczka i trichomy w 80%-90% mleczne jeszcze można do końca miesiąca śmiało poczekać ale gałązkę do suszenia musiałem wsiąść 😉😁 A wiecie na czym ja uprawiali ojciec znajomego ? Na końskim oborniku i teraz pomyśl ile jak by wyglądała po nawozach?😉😁
Woda deszczówka z pokrzywami poczułem pokrzywy wodzie aż będzie taka skrytka i raz na tydzień ta środka a tak to zwykła deszczowka teraz mi się udało wcześniej miałem bardzo małe plony i ziarno z moich plonów znalazłem w Ziole i posadziłem i tu taka niespodzianka
Woda z pokrzywami aż będzie zielona woda i śmierdziała i raz na tydzień albo 2 podlewać
Recommended Posts