Posay Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Dzien dobry, czy dalo by sie zastapic doniczki takimi kontenerami? Sa metalowe z resztkami cementu, czy gdynym moze jakas folia wylozyl i zrobil dziury na spodzie to czy by sie dalo tego uzyc? Dwie roslinki na kontener mysle ze by sie zmiescily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 ja w wiaderkach po kleju sadzilem i bylo dobrze wyszpachluj co sie da zrob dziury i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
upp Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 nie za duzy ? da rade posadzic dosłownie we wszystkim ! abys tylko nie mial problemu z przeniesieniem tego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgorek Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 to co pokazałeś na foto nazywa się kastra i raczej nie nada się jako doniczka. wg mnie lepsza dla ciebie będzie doniczki szkółkarskie są lekkie i mają uszy do przenoszenie (tak na marginesie wymyślili to polacy Pojemniki Szkółkarski ARBO®-STRONGDoniczki szkółkarskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hi2per Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ja nigdy nie byłem za tym by sadzić 2 planty do tej samej donicy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.