przemuswrona Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam , spotkał się ktoś z was z " magicznym tytoniem " lub z czego to się składa ? Jedna osoba to sprzedaje na okolicy i wygląda to jak robiony papieros i kosztuje 10zł za szt. Również wyglada jak normalny tytoń ale kopa daje niesamowitego
przemuswrona Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Hmm a jakiś skład tego czy coś? mi się wydaje że ten tytoń jest w czymś maczany , efekt działania jakieś 30-60min
chruch Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 lepiej takiego wynalazku nie palic .. nie wiadomo kolego co tak naprawde tam jest i daje kopa !!! szkoda zdrowia !!
włochaty2 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 I właśnie za handel takim gównem powinny być kary, brzydze sie takim ścierwem i osobami, które maczają palce w rozprzestrzenianiu się tej trutki.
master123xd Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Słowa ziomka zajebanego łopatą "Stary tu jest domestos, kret, trutka na szczury i lakier do włosów" Nie pal tego dobrze radzą chłopaki
Acho Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Chemicy ku**a. am 2201 na 90% Wydaje mi się osobiście że strasznie je**e zęby, ale to jak się jara kilka miesięcy kilka razy dziennie, i niektórych uzależnia bardziej niż ziółko, mnie nie, ale może dlatego, że od początku wolałem ziółko, tyle że przez długi okres była pajda, ale niektórym pasuje taka większa psychodela tego specyfiku. Jakbym miał szybko porównać, ziółko wznosi Cię w górę, am wbija Cię w ziemię. Dobry substytut, przetrwasz na tym bez ciśnienia, ale jak jesteś koneserem, to bez dobrego ziółka długo nie pociągniesz ;]
TRS5 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 To niby jest tytoń maczany w spirytusie, z dodatkiem czegoś - tylko czego?
pipek2014 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 też miałem z tym ostatnio styczność (pośrednio) i osoba wylądowała na pogotowiu
Recommended Posts