Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

large.cb7934256d7a5daf9923ac4790dd8734.jpg.195ca8d83b7bc8a583aa94076ea4028b.jpg

jack herer stanal w miejscu tak jakby.

large.924d2197cff1819a5f1bb0383efc7251.jpg.6055d283d0f56f74069fc1866a0d671f.jpg

large.aa2f808f201d921e2031a997b7f33160.jpg.710f70efe855b99940aa338af23ac86f.jpg

zagescil szczyty ale preflowerow czy calyxow zero

large.fe482af17e00368872792c30c9b66eb2.jpg.88ae2beb98a094dc921d76a14c681afa.jpg

critical+ na duzy plus :D

large.e5bac70b681d964ebb072d55ba0795ef.jpg.dbe48abf273f02723385ef7a6e3fcc8f.jpg

tak wyglada w 6 dniu flo napewno po wszystkim bede rewegowal
i albo klony robil na out albo rewegowana poprostu wystawie

lemon kush
jak pisalem wyzej przyjaranego szczyta wyciolem

large.61061d00191147a695411095c16ac306.jpg.aa53a4f84d432963478389a7e942d9d5.jpg

moze powinienem zalowac ze wyciolem
ale wydaje mi sie ze mniejsze zlo wybralem

large.a3efbf32c58f6def1d89b8e972f06a9b.jpg.5f7f1ef625f77b25bfdcb6fe70db4550.jpg

drogi jego ped

i czwarty ostatni Power Kush

large.420d8c2bc7e43545c1b3bf2f583e041a.jpg.5833c4b2cef6d0da4c117f21e08e681a.jpg

4 dzien flo
drogi kandydat na misza glosnika

teraz kolejna dawka medi1
potem czysta i nastepnie medi1 z massivem
komentowac!
pozdro

Opublikowano

wg mnie medi obecnie ma wystarczająco, ja bym tak zrobił kilka dni przerwy zwykłą wodą a po 5 dniach dopiero podlać medi i massive

widać że planty bardzo zielone co może świadczyć o dużej ilości azotu

Opublikowano

calyxy na jh juz widoczne wlochow jeszcze brak.

od przyszlego tygodnia zmiany :D

dzieki za komenty zapraszam pozostalych.

piona

EDIT

juz sa.

jh 1 dzien flo

Opublikowano

no i zmiany:D

szkoda tylko ze w ostatnim mozliwym momencie spadla mi szyba na planty.

i nastapilo hst na lemonie i jacku. cale szczescie nie doszlo do przerwania ciaglosci tkanki ze tak powiem :)

na najslabszym odgalezieniu zastosowalem usztywnienie zlamania wykalaczkami i tasma

wkurzony ze ciagle cos, przenioslem sie do starego pokrowca na ubrania z ikei. taki jakby box do zawieszania w szafie

zkompletowalem caly sprzecik, zmontowalem. i smiga. nie udalo sie nawet zadnej diody spalic :D

all1led

tak wyglada efekt koncowy. teraz dodalem jeszcze koc ratunkowy.

c13f

critikal+

jh3f

jack herer

lk11f

lemon kush

pk10f

power kush

jak wejdziecie w zdjecia to powinno sie pokazac ktory to dzien flo.

planty ogolnie rezygnuja z dolnych lisci (niedoswietlonych). chyba ze jakiegos 'cal i mag' im brak albo ph nie to moze.

niewiem czy wstawiac zdjecia z procesu tworzenia lampy led mojej. nie jest jakos najlepiej sfotografowany. chcecie?

iou!

Opublikowano

pokaż zdjęcia jak wygląda twój panel i jaki ma pobór prądu.

Oraz na przyszłość polecam wyłączać panel przy robieniu zdjęć bo nie widać jaki jest zielony kolor :)

Opublikowano

kolo 6 W wychodzi czerwieni od cree. prawie 500 lumen.

18 W 2 zimne biale xml cree i 2 cieple xml cree. 600 lum CW 440 lumen WW. i 4 xte cree Royal Blue. 2200 mW razem.

19 W hyper red osram golden dragon. pedzone na 700mA  175% wydajnosci czyli jakies 600 mW. 7800 mW w sumie.

wydaje mi sie ze kwiatkom sie podoba nowe swiatelko.

nie mam zdjecia gotowego panelu :D brakuje polaczenia kablami i osram diod, ale jest pogladowka podczas wycinania.

no zdziwilem sie jak robilem to zdjecie. ta purpura hehe.

post-38179-0-29886100-1361012905_thumb.j

post-38179-0-84070900-1361012974_thumb.j

post-38179-0-74254100-1361013026_thumb.j

post-38179-0-03677700-1361013092_thumb.j

Opublikowano

witka. porcja fot z fleszem

w nazwie pliku (zdjecia) liczba to ilosc dni flo.

szczyciki

pk16f

power kush

lk17f2

lemon kush

lk17f1

llemon kush

jh9f3

jack herer

c19f3

critical+

calosci

pk16f1

power kush

lk17f

lemon kush

jh9f

jack herer

c19f

critical+

podglad

jacka wczesniej wspomniana kontuzja

jh9f2

zwroccie uwage na zielona lodyge przed i po miejscu zlamania ktore samo w sobie jest cienkie i tak jakby uschniete.
co myslicie chyba zostawie tego peda. teraz juz nie chce ciac bo zaduzo strace chyba. a ciac bo wtedy nie tracila by wzrostu czy tam jakis innych sil witanych na regeneracje uszkodzonych czesci tylko szla by w zdrowe. jeszcze raz co myslicie.

jh9f1

jesli te pietra sie polacza w jeden wielki bob to bedzie wypas

c19f1

c+

c19f2

c+

pk16f2

power kush

a tymczasem piona i do nastepnego

EDIT

[dodalem brakujace zdjecia]

Opublikowano

tak sobie myślałęm

na początku miałeś CFL a później LED, być może roślinka zareagowała troszkę stresowo na ten fakt i zawiązała też męskie kwiaty. 

Pisałem też tobie kiedys że rośliny mogą potrzebować przyzwyczajenia się do LED :

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Elo👊 to że go brzuch bolał bo zjadł go w całości to bankowo bo nawet nasz małe polskie grzybki teraz musisz dobrze pogryźć albo posiekać bo może być właśnie niestrawność. A ten typ ludzi co wpiepszą wszystko co im dasz a do tego jeszcze wypiją też to znam😉 zero hamulców a później zdziwieni że hujowa faza i obrzygany i osrany po uszy🤣🤣🤣 dzięki za cynk i pozdrawiam 👊
    • @kolober Znalazłem 3 króliczki i ogólnie efekty pozytywne. Dwóch z nich zjadło jedynkę i mówili że było idealnie, bez jakiś halun tylko przyjemne myśli. Jeden z nich miał ból brzucha przez godzinę, ale myślę że mogło to być związane z tym że zjadł całego trzona zamiast rozdrobnić. Trzeci króliczek był tak napalony że wypił 3 piwa, potem zjadł dwójkę i jeszcze sępił o połówkę, ale mu nie dałem. Na końcu jeszcze przepił ćwiartką smakowej pomimo że mówiłem że kapelusze nie lubią się z % i gdy zaczęło mi wchodził to chłopa 3 razy darło na pawia. Ogólnie to miał konkretną jazdę pomimo bez halunów, bo mówił że się czuł jakby umarł. Takie uczucie miał, ale myślę że rzyganie go wymęczyło, bo to był ten typ człowieka że jakbym miał trawę i białe to by jeszcze by to zajebał... Także myślę że jedynka tak fajnie jest, a sam zacznę od połówki tylko troszkę zregeneruję sobie żołądek, bo znowu choroba się odzywa i stan zapalny, a kapelusze surowe jednak ciężkostrawne. Tak po za tym to czekam na 4 rzut. Szczerze chyba nie będzie, bo nawet bag nie paruje. Jedynie to pozbieram w wolnej chwili te pół cm mikrusy co zostawiłem z poprzedniego rzutu.
    • OK jeden top z Scherbett Queen poszedł do wycięcia bo na dole zasłoniety. Mogłem lepiej trychomy sfotografować  Proszę o opinie😁
    • Zamówiłem trzeci namiot, taki do ciemni, bo mnie to intryguje. Ostatecznie na dojść w sobotę, a roślina już domaga 🤣🤣 Zbudowana ciemnia improwizowana z dużego, sztywnego kartonu po panelu LED (nic się nie marnuje 🧐). Całość wzmocniona i uszczelniona czarną taśmą wzmacnianą, co eliminuje przebicia światła na łączeniach. Gąbki oklejone czarną taśmą izolują dodatkowe bardziej narażone ściany na światło.    Zaznaczę, że budowałem jedną ręką ... Pisałem jednym palcem 🤣🤣    1. Podest i izolacja od spodu Roślina stoi na stabilnym podeście (plastikowe taborety), który: unosi całość od podłogi +20cm, tworzy naturalną strefę wlotu powietrza, zasłonięte są czarną grubą koszulką/ materiałem, działającą jako filtr światła i jednocześnie spowalniacz przepływu.   Pod kartonem jest kilka wlotów wyciętych nieregularnie, co rozprasza światło, ale umożliwia zasys powietrza. Możliwe dodatkowe chłodzenie lodem w misce – również pod osłoną materiału.   2. Główna komora (duży karton)   Duży karton działa jako komora ciemniowa:   wnętrze matowe → brak odbić światła, temperatura i wilgotność kontrolowane przez hygrometr w środku, do którego mam wgląd .    W górnej części komory wycięte są małe otwory wentylacyjne, które umożliwiają powolny wyrzut powietrza, nie przepuszczając żadnego światła.   3. Komin wylotowy Na górze ustawiony jest drugi, mniejszy karton pełniący funkcję komina: otwory wentylacyjne skierowane w stronę ściany → zero ryzyka światła z zewnątrz, między kartonami ułożona pianka/gąbka stanowiąca dodatkowy „ciemny labirynt” → przepływ powietrza jest, światła brak, konstrukcja działa jak pasyfny filtr światła. E tam pierdu pierdu, działa jak jebana tuba basowa !!!!! Robiłem ich kilka 🤣 Powietrze wciągane od spodu → przechodzi przez komorę → ucieka górą poprzez komin w pełnej ciemności.   4. Wentylacja Zewnętrzny wentylator ustawiony tak, żeby: dmuchał delikatnie w stronę dolnych otworów, zwiększał wymianę powietrza, NIE dmuchał bezpośrednio w roślinę (brak wysuszania topów, brak stresu), zapewniał minimalny ruch powietrza w ciemni bez ryzyka wprowadzenia światła.     5. Lokalizacja konstrukcji Całość jest: dociśnięta do ściany, ustawiona w najciemniejszym punkcie pokoju, szczelinowo zabezpieczona tak, że nawet przy latarce nie ma przecieków.   6. Kontrola klimatu Hygrometr ustawiony w środku pozwala monitorować: temperaturę ~20°C wilgotność ~50–60%   Czyli idealne parametry dla ostatnich godzin ciemni dla rośliny niskiej, o dużej masie korzeniowej i zbitych topach. --- Podsumowanie (krótkie) Improwizowana ciemnia z dwóch kartonów, labiryntową wentylacją, filtrem z gąbki i pasywnym wyciągiem przez komin. Zero światła, stabilne warunki, opcja chłodzeni a lodem, minimalna cyrkulacja powietrza, pełna kontrola temperatury i wilgotności.  
  • Gallery Statistics

• Images
      65.1 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez ZielonyKazek,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+