lgorek Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Wszystkie Bhut Jolokia Bird Eye Orange Habanero Pumpkin Pepper Thai Hot Cytuj
RedSmoke Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 mogę sobie zrobić sadzonki już teraz i na wiosnę trzymać takie papryczki w szklarni, urosną bez problemu i dadzą owoce? Cytuj
lgorek Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 RedSmoke - ja chce na początku maja wystawić rośliny na zewnątrz. A co do ciebie to spokojnie możesz tak zrobić ważne aby przez te pierwesze dwa tygodnie roślinki po wykiełkowaniu miały stałe warunki dobrze gydy były w domu. Lub kontrolowanych warunkach. Cytuj
lgorek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ostanim czasy miałem dość dużą spine z lokatorami, no i nie jest za wesoło między nami. Ale dodane nowe foty z papryczek, jak widać już dwie odmiany się czerwienieją. Czekam aż będzie cieplej aby dać je na podwórko. Obecnie mają około 160 dni. Bhut Jolokia Bird Eye Bishop Crown Orange Habanero Pumpkin Pepper Thai Hot Cytuj
BA+ON Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 swietnie lecisz z nimi. az samemu sie zastanawiem czy do boksa nie wstawic niedawno wykielkowane pestki papryczek na sezon 25 W led to tyle co nic w porownaniu do efektu jaki uzyskales jedno co, to ciekawy jestem jak teraz box wyglada (jak dzungla hahaha) Cytuj
Recommended Posts