lgorek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przez pół dnia szukałem programu do obrabiania danych i udało się znalazłem program który ma wszystko co potrzeba. I tak prezentują się mój panel w moim boxie Kolor zielony przedstawia natężenie które jest odpowiednie, czyli takie w sam raz, powyżej zielonego jest jeszcze lepiej Pomiary wykonane na 4 wysokościach 25, 50, 75, 100cm od lampy Dodam jeszcze że mój panel ma 25W oraz wymiary 20x30cm gdzie box w jakim były wykonane pomiary to 40x60cm Bez soczewek Z soczewkami Cytuj
BA+ON Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 a jak myslisz, jakie wyniki byly by przy standardowym mylar(ze)? duza roznice by robil? Cytuj
lgorek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 a jak myslisz, jakie wyniki byly by przy standardowym mylar(ze)? duza roznice by robil? Powinny być trochę wyższe ale zapewne nie zbyt dużo, wg mnie może 10% więcej światła by się odbijało ale i tak jest to mało. Jakbym miał mylar to zostało by to sprawdzone ale nie mam Dodatkowo widać że lampa nie była na środku boxa, po wykonaniu pomiarów okazało się że była przesunięta o 2cm ale już jej nie przesuwałem. Cytuj
lgorek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Roślinki mają się coraz lepiej i dodatkowo u dwóch z nich widać już zawiązki kwiatów. Cytuj
PoLek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 No rosną jak na drożdżach Ladne, zdrowe i zielone, na pewno bardzo smaczne bedą Cytuj
BA+ON Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 no wypas. nie maco Igorek led master bedzie mial zajebisty produkt jak ruszy ze swoimi ledami na sprzedaz. Cytuj
lgorek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Wszystkie razem Bhut Jolokia Bird Eye Bishops Crown Orange Habanero Pumpkin Pepper Thai Hot 1 Cytuj
afia Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Co jak co ale niezłe masz te drzewka,muszę starszemu pokazać tego growlog'a bo też ma zajawkę na papryczki tylko na razie bez zautomatyzowania,czyli kiełkują już na parapecie. Pozdro PS.zajebiste są marynowane Cytuj
lgorek Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 Bhut Jolokia Bird Eye Bishops Crown Orange Habanero Pumpkin Pepper Thai Hot Cytuj
Recommended Posts