Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Kolejna odmiana którą miałem zaszczyt spróbować na początku poczułem pyszny smaczek skuna osiedlowego jak za dawnych lat i po chwili ciężkie uderzenie w głowę, faza tak mocno uderzyła ze musiałem sobie tolerancje wyrobić .Bardzo dobre palenie jak ktoś spać nie może i mogę z pewnością zaliczyć tą odmianę do medycznych

"Przeznaczenie: Indoor
Czas kwitnienia: 7-8 tygodni
Geny: OG LA Affie x Afghani (100% Indica)
Plon w idealnych warunkach: Do 450g/m2

Flowering Time Indoor: 56 - 62 days (~59 days)

La Confidential to świetna odmiana medyczna, która uśmierza ból i eliminuje bezsenność.

Haj jest psychodeliczny, pobudzający i wali jak młot.

Rośliny potrzebują dobrej dawki nawozu, a gotowe są po 56-62 dniach kwitnienia; zalecamy pre-wegetację aby zwiększyć zbiory oraz przycięcie liści na późniejszym etapie aby światło mogło dotrzeć głębiej.

Występują dwa fenotypy, oba mają taką samą knock-outującą moc.

LA Confidential ma niesamowity zapach i smak LA, a o jakości świadczą nagordy, które zdobyła ta odmiana".

Gość taktrzymaj
Opublikowano

LA Conf. moje ulubione palenie. Działa wyśmienicie na bóle mięśni i stawów. Czysta indica, która jednak pozwala na funkcjonowanie.
Z nasion regularnych jest jeszcze trzecie pheno, jasno zielone wyglądające trochę jak sativa, najlepsze do palenia na co dzień.
Każdemu z czystym sercem polecam, te rośliny są fenomenalne.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+