Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Zestaw nawozów GHE - FLORA SERIES - wasze opinie

Recommended Posts

Opublikowano

Proszę opinię osób które miały styczność - na temat nawozów GHE Flora Series (tj. Flora Grow, Flora Micro, Flora Bloom).

Interesują mnie oczywiście efekty.

Opublikowano

Mówisz - masz.

Ja polecam te nawozy jeżeli masz wybór pomiędzy zestawem planton + biohumus + coś tam różnych firm. Jako zestaw całościowy i dawkowanie ghe jest ok, natomiast jeżeli się wahasz między ghe a np hesi, czy canną to wybór jest dla mnie prosty- weź te drugie. GHE ma małe dawki- bardzo skoncentrowane i w niedoświadczonych rękach łatwiej jest przenawozić roślin lub doprowadzić do niedoborów przez blokowanie jakiegoś pierwiastka. Plus do duża wydajność i cena do niej proporcjonalna, ale za bardziej kompletne i lepsze nawozy uważam hesi.

Opublikowano

Mówisz - masz.

Ja polecam te nawozy jeżeli masz wybór pomiędzy zestawem planton + biohumus + coś tam różnych firm. Jako zestaw całościowy i dawkowanie ghe jest ok, natomiast jeżeli się wahasz między ghe a np hesi, czy canną to wybór jest dla mnie prosty- weź te drugie. GHE ma małe dawki- bardzo skoncentrowane i w niedoświadczonych rękach łatwiej jest przenawozić roślin lub doprowadzić do niedoborów przez blokowanie jakiegoś pierwiastka. Plus do duża wydajność i cena do niej proporcjonalna, ale za bardziej kompletne i lepsze nawozy uważam hesi.

Dziękuje za odpowiedź,

mam jeszcze pytanie odnośnie tego blokowania się pierwiastków,

czy kolejność mieszania tych nawozów jest ważna?

Czy miesza się je razem w jednym naczyniu czy każdy rozcieńcza się z wodą osobno?

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź,

mam jeszcze pytanie odnośnie tego blokowania się pierwiastków,

czy kolejność mieszania tych nawozów jest ważna?

Czy miesza się je razem w jednym naczyniu czy każdy rozcieńcza się z wodą osobno?

Kolejnosc nie ma znaczenia spokojnie mozesz mieszac je razem w wspolnym pojemniku na wode

powodzenia

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+