Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Jak kręcić liść tytoniu do bluntów Blunt Wrap Platinum

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko, jak krecic z tego?
Liść Tytoniu Do Bluntów Blunt Wrap Platinum /admin - link wygasł/
robic filterek? jak sie za to zabrac?
I generalnie jak wrażenia jeśli chodzi o blunty?

Wrzucajcie tutaj zdjęcia gotowych bluntów jesli mozecie ;)

Opublikowano

no filterek robisz, lub nie, wedle upodobania. Kręcisz tak samo jak z bibułki.

wrażenia?

jak na więcej osób, to super, bo śmiało ze 2 sztuki w nim zmieścisz. i dłużej się pali.

co do smaku, to zostawia na ustach. ale dum wcale nie smakuje owocem

Opublikowano

Te wrapy to bardzo fajna sprawa! Kręci się je dosyć łatwo, musisz tylko w miare czyste zioło (mało tytoniu)dobrze rozłożyć po całej długości. Filtr robisz nie za duży. I zwijasz tylko tak by na zewnątrz mieć prostą strone blunta nie tą z "ząbkami" Ten wrap jest tak zrobiony ze prawie sam się zawija wokół, trzeba mu tylko pogagać żeby był dość ściśnięty. i teraz ślinisz, a najlepiej smarujesz jakims małym pędzelkiem z wodą krawędź. Lepiej wodą (trzeba porządnie to nasączyć ) potem poczekać aż wyschnie 😜 Jest jeszcze jeden dobry sposób. Robisz roztwór ;) zmieszalismy malutką ilość blue curacao z cukrem. Potem pędzelkiem smarowalismy krawędź blunta. Po 20 minutach był tak twardy i suchy, niczym cygaro ;D a paliło się zajebiście :happy:

Opublikowano

Kilka dni temu sobie właśnie takie kupiłem o smaku Berries :P Jeszcze nie użyłem ale kolega już miał;) Kręci się sporo łatwiej, bez filtra. Pali się znacznie dłużej i nie ma takich problemów jak czasem ze stikami ze krzywo sie pali. Nie dodawaj tytoniu bo troche z tym blad byl. Smak zostaje na ustach, mam nadzieje ze ten moj tez bedzie wplywal smakiem na dym :P Po teście zrobie edita

Opublikowano

bardzo fajne blety czasem zdarzy mi się przerwać jak za mocno chce scisnąć polecam smak purple,truskawka oraz cosmopolitan ładnie pachną i dobry smak zostawiają na ustach smak zmienia się minimalnie

a kręcę tak że układam sobie filterek rozkładam sobie równo temat bez tytoniu czasem troszeczkę zależy od tematu i zwijam od początku do końca ząbkami na zewnątrz praktycznie to sam się zawija

PS: widzę że koledzy palą wysuszone a ja nie wiem czemu ale przeważnie pale mokre odrazu po skręceniu

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+