Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

byłem w leroyu i jedyne co mieli (na hasło folia refleksyjna;>) to jakas folia d-c-fix -> chyba ta którą odnalazłem na allegro i kminie czy spoko ( bo oczywiscie najpierw kupie potem się zastanowie)

Opublikowano

w markecie budowlanym raczej znajdziesz folie i materiały odbijające ciepło. Bo po co w domu komu odbijanie światła?

serio kup mylar. Nie jest drogi, tym bardziej an pcbox. Wystarczy Ci metr. a metr mylaru kosztuje do 20zł

Opublikowano

jesli szukasz czegos reflekcyjnego, idz do sklepu fotograficznego i powiedz ze projektujesz hobbystyczne male studio fotograficzne i chcial bys zapytac o reflekcyjne filmy, cos jak biala folia ma te 90% wiec starczy

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

bylem w paru aptekach poszukujac koca gasniczego, i tak, w jednej jest za 8zl, SREBRNO-ZLOTY, a drugiej, za 14zl SREBRNY

ten tanszy sie nada ?

• 1 rok później...
Opublikowano

to co zaproponujesz na pierwszego boxa ? Bo jeszcze ani razu nie robiłem  :peace:

1. zarowka-swietlowka-energooszczedna-12w-60w

dwie takie świetlówki starczą na jak dużego boxa ? i na ile miej więcej pomidorów ? 

2. folia-diamond-mylar-refleksyjna-easygrow-growbox

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+