Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ja bym mógł sprobowac :) do jakiegos prostrzego dzialu :) Praca... ;/ a napewno bede staral sie wlozyc wszystko co moge w to :)

No ok moge podbajerowac kolezanki :D ja im podsune pomysl a wy to ocenicie ok ?

• Replies 203
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

No i można by było podzielić na 3 główne Części książki co społeczeństwo na temat trawy wie i oczywiście wyjaśnienie co jest mitem a co nie i jeszcze dodatkowo na część gdzie są historyczne fakty i na opowiadania ludzi którzy są naprzykład chorzy albo mają historię piękne rzycie nie pije allkoholu nie pale fajek lubię trawę złe prawo zrypane życie kumacie o co mi chodzi bo indica ciężka była :D

Opublikowano

Żylak,

Podobaja mi sie twoje pomysly :) Tak jak mowisz na trzy czesci ja podzielimy ...

GreenHause,

Czy odpowiadalo by tobie ''Historia Konopii'' ;> Musial bys poczytac troszke jak bylo tysiace lat temu, jak bylo no II wieki temu i jak jest mniej wiecej teraz ? Odpowiada ?

Kazdy inny z was moze rowniez pisac, na wybrany temat ... jak juz bedziemy tak daleko to potem selekcje sie zrobi z waszych wypocin i to co dobre bedzie to wchodzi w material ... tylko wiecie jak panowie piszcie ile sie da na wybrany temat ... maksimum :)

Opublikowano

Czyli ja się zajmuje składaniem części o chorobach itp. zastosowaniach zbieram wypowiedzi :D ^^ itp. Aha chciałem powiedzieć że inicjatywa naprawdę godna pochwały!

Opublikowano

No więc tak okładka juz ogarnieta :D za tydzien będzie :D mysle ze sie wam spodoba :)

Ja raczej niedlugo do PL wracam :D więc NO PROBLEM zeby gdzies się spotkać grupą "nastroic" się i główkowac :D

A mam cos jeszcze do wyboru ? :D proponowalbym zebrac ochotników do kazdego działu i zeby te osoby ustawily sie nie wiem teamspeak , skype , gg i dogadali sie sami np. jak ja mialbym ten dział co mówisz to podzielilibysmy sobie np. na jakies strefy czasu :D wiecie o co chodzi :) Bo tak jak kazdy zacznie tutaj pisac to to sie zrobi motanina troche... :) a ktos nowy to wtedy niech napisze ze wyraza inicjatywe i sie dolaczy do ktoregos "zespolu" ;D

Opublikowano

Aaa no tak co do spotkania ... bedzie potrzebne takie zebranie, wciaz nie mamy calkowitego zespolu, jak tylko druzyna bedzie ogarnieta mozemy zaczac planowanie spotkan :)

Panowie ten projekt to moze byc wielkim krokiem w drodze do legalizacji ... nie mozemy dac plamy !!!

Big Up :zmiazdzony:

Opublikowano

No tak ale jak wyglada plan naszej ksiazki? Jak bedzie wygladac fabula? Przeciez trzeba sie trzymac konkretnego planu, no bo jak to bedzie wygladalo? Kazdy napisze rozdzial od siebie i co, zlaczymy to w ksiazke? ok, niech bedzie i tak,ale jak wyglada zarys fabuly bo to nie bylo jeszcze ustalone do konca. :?:

Opublikowano

Tak wszelkiego rodzaju poradniki i tego typu teksty mają ciekawą i zaskakującą fabułę

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+